Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Baratza Sette 270 Wi koffiemolen

De eerste en tot nog toe de enige koffiemolen die op basis van gewicht voor je maalt. Een prachtig design maakt dit model compleet! De Sette 270 Wi heeft een bonencontainer van 400 gram, een krachtige gelijkstroom motor en 40mm conische 'all purpose' maalschijven.

729,00­

Levertijd 3 - 5 dagen

Klanten kochten ook

Meer informatie

De eerste en tot nog toe de enige koffiemolen die op basis van gewicht voor je maalt. Een prachtig design maakt dit model compleet! De Sette 270 Wi heeft een bonencontainer van 400 gram, een krachtige gelijkstroom motor en 40mm conische 'all purpose' maalschijven. De 'i' in de benaming staat voor intelligent. En dat is hij zeker! Hij berekent namelijk zelf wanneer er gestopt moet worden als je iets verandert aan het gewicht, de maling of dosering.

Afmetingen 38 x 13 x 24 (H x B x D)
Energieverbruik 280 watt

Baratza

Baratza (bah-’rah-tsa) verwijst (uit het Arabisch en Swahili) naar een plek waar locals samenkomen om koffie te drinken.

Sinds de oprichting in 1999 staat Baratza voor hoge kwaliteit, state-of-the-art koffiemolens voor mensen die graag bezig zijn met het maken van het beste kopje koffie. Onder leiding van Kyle Anderson en Kyra Kennedy werd Baratza snel bekend als een merk dat staat voor innovatie, kwaliteit en consistentie.

Naar alle producten van Baratza.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.