Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Baratza

Baratza Encore ESP Koffiemolen Zwart

Dit product is op het moment niet leverbaar. Eind juli is er weer beschikbaarheid.

179,95­

Meer informatie

Dit is de vernieuwde espresso variant van de Baratza Encore koffiemolen. Ten opzichte van de bekende Baratza Encore koffiemolen heeft de ESP vernieuwde maalschijven, preciezere maalstanden én is iets compacter. De maalstanden 1 tot en met 20 zijn voor espresso, 21 tot en met 40 zijn voor filterkoffie. Met het bijgevoegde doseerbalkje plaats je het gelijk in de filterdrager van je espressomachine. Met het bijgeleverde borsteltje maak je de molen en de maalschijf makkelijk schoon. Met de aan- en uitschakelaar is het bedienen daarnaast erg makkelijk. De perfecte maling voor een espresso is met de Baratza Encore ESP binnen handbereik! 

Levering koffiemachine
Na het bestellen van je koffiemachine gaat de lokale ondernemer van de speciaalzaak bij jou in de buurt direct voor je aan de slag. Je nieuwe koffiemachine wordt speciaal voor jou uit voorraad geleverd of besteld bij de leverancier. Indien de machine besteld dient te worden, kan de levering langer duren dan de aangegeven levertijd.

Kenmerken

Categorie Apparatuur
Merk Baratza
Fabrikant

Baratza

Baratza (bah-’rah-tsa) verwijst (uit het Arabisch en Swahili) naar een plek waar locals samenkomen om koffie te drinken.

Sinds de oprichting in 1999 staat Baratza voor hoge kwaliteit, state-of-the-art koffiemolens voor mensen die graag bezig zijn met het maken van het beste kopje koffie. Onder leiding van Kyle Anderson en Kyra Kennedy werd Baratza snel bekend als een merk dat staat voor innovatie, kwaliteit en consistentie.

Naar alle producten van Baratza.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product