Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Aerolatte

Aerolatte Melkopschuimer RVS

21,95­

Meer informatie

De Aerolatte melkopschuimer is de eenvoudigste manier om melk op te schuimen voor een perfecte cappuccino, milkshake of warme chocolademelk! De Aerolatte melkopschuimer klopt in 15 seconden zoveel lucht in de melk dat er een dikke schuimlaag ontstaat voor een heerlijke verse cappuccino. Maar de Aerolatte is ook ideaal voor het maken van milkshakes of dressings. De Aerolatte werkt op batterijen (2 x AA, deze zijn bijgesloten) en kan in zowel hete als koude vloeistoffen worden gebruikt. De Aerolatte is gemaakt uit mat verchroomd kunststof.

Kenmerken

Materiaal Kunststof
Categorie Accessoires
Soort accessoires Melkopschuimer
Merk Aerolatte
Fabrikant

Aerolatte

Toen de Aerolatte oprichters, Alan en Gary, zich realiseerden dat zelfs hun dure espressomachines geen goed, stevig melkschuim konden maken, besloten zij met een oplossing te komen. Deze oplossing is inmiddels wereldwijd bekend als Aerolatte.

Aerolatte ‘de originele stoomloze melkopschuimer’ is ontwikkeld met passie voor perfecte koffie en schuimige zuiveldrankjes en is inmiddels geliefd en beroemd bij topkoks, foodies en koffieliefhebbers. In basis heeft Aerolatte de manier waarop we thuis genieten van cappuccino, caffé latte, milkshakes en warme chocolade veranderd.

Naar alle producten van Aerolatte.

Reviews
5,0
(1)
Sortering:

Fijn

Aerolatte is heel fijn om met alpro barista haver cappuccino te maken

Bekijk meer reviews