Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Zwolle

Kamperstraat 2
8011 LM Zwolle

maandag : 13:00 - 18:00
dinsdag - woensdag : 09:30 - 18:00
donderdag : 09:30 - 21:00
vrijdag : 09:30 - 18:00
zaterdag : 09:30 - 17:30
zondag :

Vandaag geopend tot 18:00

Koopzondag: elke 1ste zondag van de maand (13:00 uur tot 17:00 uur)

In november & december - elke zondag koopzondag 13:00 - 17:00 uur

Over onze speciaalzaak

Welkom bij Simon Lévelt Zwolle! Als je komt winkelen binnen de stadsgrachten in Hanzestad Zwolle, dan hoort daar natuurlijk een bezoek aan onze koffie & thee speciaalzaak bij. Ik, Michel Hendriks, ontvang je hartelijk samen met mijn team Suzanne Heijnis, Marjolein Huisken, Kes Kolsteeg & Miranda Prummel.

Het verhaal achter Simon Lévelt Zwolle

Zwolle heeft een rijke geschiedenis als Hanzestad, net als Simon Lévelt aan de Kamperstraat in Zwolle. Geopend in 2004 aan de Grote Markt en een aantal jaren later, vanwege het succes van onze koffie & thee, verhuist naar onze huidige vestiging. Met museum de Fundatie en het Herman Brood museum & experience op loopafstand, is het verrassend winkelen in het Museumkwartier van Zwolle.

Verse koffie en thee Zwolle

We branden onze eigen 25 biologische koffie in de koffiebranderij in Haarlem en melangeren daar meer dan 150 soorten thee. Elke week vers gebrand, gemelangeerd & geleverd. Wij geven je graag advies welke koffie of thee past bij jouw smaak en hoe je het product het beste zet.

De beste koffiemachines Zwolle

Ben je op zoek naar een koffiemachine in Zwolle? Kom dan ook vooral langs in onze winkel. Wij hebben een ruime selectie koffiemachines staan om jouw te adviseren en informeren. Kom proeven en we informeren je vrijblijvend.

Leuke en lekkere cadeaus Zwolle

En uiteraard, een koekje of bonbons bij je kop koffie of thee. Ook daar aan hebben we gedacht. Smaakvol en net even anders dan anders. Handgemaakte bonbons, Italiaanse Dolci & bean to bar chocoladetabletten en seizoensspecialiteiten. Ook leuk om cadeau te geven. Net als onze cadeaupakketjes en aanvullend assortiment. Wij helpen je graag bij het vinden van het perfecte cadeau in Zwolle.

Graag tot ziens in onze winkel in het Museumkwartier Zwolle.

Michel, Kim & Suzanne