Zwolle

Kamperstraat 2
8011 LM Zwolle

maandag : 13:00 - 18:00
dinsdag - vrijdag : 09:30 - 18:00
zaterdag : 09:30 - 17:00
zondag : Gesloten


Over onze winkel

Onze winkels zijn open!

Ook tijdens de verlengde lockdown, die op 12 januari is aangekondigd, blijven al onze winkels open. Alle Simon Lévelt winkels vallen in de categorie levensmiddelen en zodoende mogen we jou blijven verwelkomen voor de aankoop van koffie en thee. Wil je graag jouw lokale Simon Lévelt winkel ondersteunen? Je kunt bij ons jouw bestelling doorgeven door onderstaande bestellijst ingevuld te mailen naar zwolle.ks@simonlevelt.nl. Wij nemen contact met je op wanneer jouw pakketje klaarstaat in onze winkel.

Shop lokaal, ook online.

Naar de bestellijst > Shop koffie online > Shop thee online >

 

Over ons.

Als je op zoek bent naar koffie en thee in Zwolle, ben je bij Simon Lévelt koffie & thee Zwolle aan het juiste adres. Onze winkel vind je in het centrum van Zwolle aan de Kamperstraat op loopafstand van het beroemde museum de Fundatie en is zeker het binnenlopen waard tijdens een dagje shoppen in Zwolle. Alleen komen ruiken is al leuk!

In onze koffie- en thee winkel kun je kiezen uit een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment koffie en thee. De koffie wordt vers voor gemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op koffiezetmethode of jouw koffiezetapparaat. Maar ook voor koffiebonen zit je bij Simon Lévelt Zwolle goed! En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt Zwolle een passende thee afkomstig uit alle windstreken. Van groene thee tot Earl Grey of Rooibos thee, je vindt het bij Simon Lévelt Koffie & Thee Zwolle.

Graag tot ziens in onze winkel!
Michel Hendriks