Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Zeist

Slotlaan 199
3701 GD Zeist

maandag : 12:00 - 18:00
dinsdag - vrijdag : 09:30 - 18:00
zaterdag : 09:30 - 17:00
zondag :
Maandag 3 juni tot woensdag 5 juni 2024 12:00 uur gesloten

Over onze speciaalzaak

Welkom bij Simon Lévelt Zeist! In de mooiste winkelstraat van Zeist, de Slotlaan, vind je onze premium koffie- en theespeciaalzaak. Het ruikt hier altijd lekker en je kunt kiezen uit 30 verschillende soorten koffie en 150 verschillende smaken thee. Allemaal ambachtelijk en met veel passie gemelangeerd en gebrand in onze eigen koffiebranderij en theepakkerij in Haarlem.

Onze premium koffie en thee smaakt natuurlijk het beste met de juiste zetmethode. Ook daarin hebben we een groot aanbod. Zo zijn we officieel dealer van JURA, Quickmill, ECM, Sage en Moccamaster. Uiteraard kun je ook voor service bij ons terecht. Daarnaast hebben we een scala aan zetmethoden voor slow coffee en we kunnen de koffiebonen hiervoor ook vers voor je malen. Weet je nog niet welke zetmethode, koffie of thee bij jou past? Kom dan vooral langs voor deskundig advies of kom proeven aan onze proefbar.

Zoek je een origineel cadeau? Wat is er nou leuker om cadeau te geven dan onze premium koffie en thee, bijvoorbeeld met heerlijke handgemaakte bonbons, traditionele Italiaanse koekjes, stijlvol servies en andere thee- en koffieaccessoires. In de winkel hebben we cadeaupakketten of we maken een mooi en lekker cadeau op maat.

We zien je graag in onze winkel aan de Slotlaan 199!

Bas van Leeuwen