Wijnegem

Turnhoutsebaan 5
2110 Wijnegem

maandag - donderdag : 10:00 - 20:00
vrijdag : 10:00 - 21:00
zaterdag : 10:00 - 20:00
zondag : Gesloten


Over onze winkel

Update: 2 november 2020

Let op: Wij zijn nog open!

In navolging van de geldende regels in België mogen alle Belgische Simon Lévelt winkels open blijven voor de verkoop van koffie en thee. Het aanvullende assortiment mag alleen worden afgehaald in de winkels. Dit aanvullende assortiment kunt u dus online bestellen en vervolgens kiest u tijdens het afrekenen voor 'afhalen in een winkel'. Wilt u liever een bestellijst downloaden om te printen of de emailen naar de winkel, dat kan natuurlijk ook.

Naar de bestellijst > Shop koffie online > Shop thee online >

 

Als je op zoek bent naar koffie en thee in het moderne Shopping Center in Wijnegem (net buiten Antwerpen), ben je bij Simon Lévelt koffie & thee Wijnegem aan het juiste adres. Onze speciaalzaak ligt gelijkvloers (via inkom 3) en is zeker het binnenlopen waard tijdens een dagje shoppen. Alleen komen ruiken is al leuk!

In onze koffie- en thee winkel kun je kiezen uit een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment koffie en thee. De koffie wordt vers voor u gemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op koffiezetmethode of jouw koffiezetapparaat. Maar ook voor koffiebonen zit je bij Simon Lévelt Wijnegem goed! En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt Wijnegem een passende thee afkomstig uit alle windstreken. Van Groene thee tot Earl Grey of Rooibos thee, je vindt het bij Simon Lévelt Koffie & Thee Wijnegem.

Naast de standaardbetaalmethoden, accepteren we ook de ecocheques/maaltijdcheques van Edenred, Sodexo en Monizze.

Graag tot ziens in mijn winkel!
Nora van den Bulck