Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Wijnegem

Turnhoutsebaan 5
2110 WijnegemPer 5 september 2022 gesloten

Over onze speciaalzaak

Welkom bij Simon Lévelt Wijnegem. Onze winkel is een van de 250 winkels gelegen in het moderne Wijnegem Shop-Eat-Enjoy, een geweldig shopping center met diverse winkels en horecazaken onder één dak! Je vindt het winkelcentrum net buiten Antwerpen, dus perfect om te combineren met een bezoek aan deze prachtige stad. Simon Lévelt Wijnegem ligt gelijkvloers (via inkom 3) en is zeker het binnenlopen waard tijdens een dagje shoppen.

Mooie koffie en thee Wijnegem

In onze winkel heb je de keuze uit de mooiste koffie- & theesoorten uit verre oorden. Je kan bij ons terecht voor 30 verschillende soorten koffie. Koffiebonen of versgemalen koffie aangepast aan de zetmethode die jij gebruikt. Ben je eerder een theeliefhebber, dan hebben wij een uitgebreide keuze thee afkomstig uit alle windstreken: zwarte, groene en witte thee, verschillende kruiden- en fruitvarianten, rooibos,… je kan het allemaal bij ons vinden.

Koffiemachine Wijnegem

Ook alle extraatjes voor bij koffie en thee vind je bij ons. Cafetières, espressopotjes, theepotten, theeglazen, lekkere chocolade. Daarnaast zijn wij ook de plek om te kijken voor een koffiemachine in Wijnegem. Natuurlijk helpen we je ook graag bij het vinden van een leuk cadeau. We hebben steeds een ruime keuze uit samengestelde pakketten, en we pakken met plezier je eigen samenstelling mooi voor jou in.

Naast de standaard betaalmethoden accepteren we ook eco- en maaltijdcheques van Edenred, Sodexo & Monizze. Wijnegem Shop-Eat-Enjoy heeft een ruime gratis parking en is tevens goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Ben je in Wijnegem? Dan is onze winkel zeker een bezoekje waard!

Graag tot ziens in mijn winkel!

Nora van den Bulck