Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Rotterdam Freericksplaats

Freericksplaats 17-A
3054 GJ Rotterdam

maandag : 12:00 - 17:30
dinsdag - zaterdag : 09:30 - 17:30
zondag :

Vandaag geopend tot 17:30

(15.08.2022):

Over onze speciaalzaak

Welkom bij Simon Lévelt Rotterdam Freericksplaats! Onze winkel vind je in Rotterdam Hillergersberg, een wijk met veel natuur, een rijke geschiedenis en monumentale panden. Kom vooral eens langs en laat je meenemen op avontuur door de wereld van koffie en thee. Wij nodigen je graag uit om samen met ons de wereld te proeven.

Premium koffie en thee Rotterdam

30 verschillende soorten koffie en 150 verschillende thee worden vers gebrand en gemelangeerd in onze koffiebranderij in Haarlem. Elke week vers gebrand, gemelangeerd & geleverd. Dat proef je! Laat ons je adviseren en vind de thee of koffie die past bij jouw smaak.

Koffiemachine Rotterdam

Op zoek naar een koffiemachine in Rotterdam? Ook dan ben je bij Simon Lévelt Rotterdam Freericksplaats aan het juiste adres. Van volautomatische espressomachines, halfautomatische espressomachines tot slow coffee tools, bij ons vind je het allemaal. Net als stijlvol servies en lekkernijen om je koffie- en theemoment compleet te maken.

Verrassende cadeaus Rotterdam

Onze koffie en thee is ook erg leuk om cadeau te geven! Dus ben je op zoek naar cadeaus in Rotterdam, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van leuk cadeaupakketjes, losse koffie of thee tot mooie mokken; hier vind je het allemaal. Samen stellen wij een cadeauje samen dat zeker in de smaak valt. Helemaal aangepast naar de smaak van de gelukkige.

Een warm welkom, een vriendelijke lach en kennis voor al je koffie en theebehoeftes. Dat vind je bij Simon Lévelt Rotterdam Freericksplaats in Rotterdam Hillergersberg.

Graag tot ziens in onze winkel!

Emily Wong en team Rotterdam Freericksplaats