Rotterdam Freericksplaats

Freericksplaats 17-A
3054 GJ Rotterdam

maandag : 12:00 - 17:30
dinsdag - zaterdag : 09:30 - 17:30
zondag : Gesloten


Over onze winkel

Onze winkels zijn open!

Ook tijdens de verlengde lockdown, die op 12 januari is aangekondigd, blijven al onze winkels open. Alle Simon Lévelt winkels vallen in de categorie levensmiddelen en zodoende mogen we jou blijven verwelkomen voor de aankoop van koffie en thee. Wil je graag jouw lokale Simon Lévelt winkel ondersteunen? Je kunt bij ons jouw bestelling doorgeven door onderstaande bestellijst ingevuld te mailen naar rotterdam.fp@simonlevelt.nl. Wij nemen contact met je op wanneer jouw pakketje klaarstaat in onze winkel.

Shop lokaal, ook online.

Naar de bestellijst > Shop koffie online > Shop thee online >

 

Over ons.

Als je op zoek bent naar koffie en thee in Hillegersberg, ben je bij Simon Lévelt koffie & thee Rotterdam Freericksplaats aan het juiste adres. Onze speciaalzaak ligt in het gezellige hart van Hillegersberg, een dorp in een stad, en is zeker het binnenlopen waard. Alleen komen ruiken is al leuk!

In onze koffie- en thee winkel kun je kiezen uit een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment koffie en thee. De koffie wordt vers voor je gemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op jouw koffiezetmethode. Ook voor espressomachines ben je bij ons aan het goede adres.

Maar ook voor koffiebonen zit je bij Simon Lévelt Rotterdam Freericksplaats goed! En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt Rotterdam Freericksplaats een passende thee afkomstig uit alle windstreken. Van Groene thee tot Earl Grey of Rooibos thee, je vindt het bij Simon Lévelt Koffie & Thee Rotterdam Freericksplaats.

Graag tot ziens de winkel!
Loes van Tuijl