Terug naar overzicht winkels

Simon Lévelt Nijmegen

Lange Hezelstraat 47 Bel: 024-3296664
6511 CC Nijmegen Fax: 024-3245159
E-mail

Openingstijden:

*Elke eerste zondag van de maand.

Maandag 12.00 - 18.00 uur
Dinsdag 09.30 - 18.00 uur
Woensdag 09.30 - 18.00 uur
Donderdag 09.30 - 18.00 uur
Vrijdag 09.30 - 18.00 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Zondag* 12.00 - 17.00 uur
Agenda
  • Mobiele koffiekar in Nijmegen

    Van 23 september 2017 till 23 september 2017 at Simon Lévelt Nijmegen


    De koffie staat klaar!

    Kom zaterdag 23 september tussen 13:00 uur en 17:00 uur langs bij onze winkel, want dan staat de mobiele koffiekar voor de deur! De kar is uitgerust met alle nodige apparatuur om je te voorzien van een lekker bakje (gratis) koffie of thee. Ben je in de buurt? Wip dan even snel langs!


    Mobiele koffiekarj

Welkom

Heel wat jaren terug, ik was toen 24, ontstond bij mij de liefde voor koffie. In Rotterdam begon ik met koffiebonen te werken, weliswaar met ongebrande. Via een koffie-importeur in Amstelveen én een tienjarige transatlantische uitstap naar New Orleans, opende ik in 2002 mijn Simon Lévelt speciaalzaak in Nijmegen. Die stad was toen nieuw voor mij, maar na twaalf Vierdaagsen én een verhuizing naar de historische winkelstraat verder, is dat wel anders.


Ik verwelkom je graag in mijn winkel!
Frans RoestenbergNeem alvast een kijkje in de winkel:

Cadeau of iets lekkers erbij?

Koffie en thee zijn onze passie. Logisch dus, dat ons vakmanschap ongeëvenaard is. Bij ons vind je de lekkerste koffie en thee, van de allerbeste kwaliteit. En dat niet alleen. Zorg voor mens en milieu staat bij al onze producten voorop.


In onze winkel kun je kiezen uit een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment. De koffie wordt vers voor je gemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op de zetmethode en apparatuur. En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt een passende thee afkomstig uit alle windstreken.


Leuk om te krijgen, nog leuker om te geven

Zelf helemaal weg van Simon Lévelt? Maak dan een ander blij met onze heerlijke specialiteiten en verrassende producten. In onze winkel kun je het gehele jaar door inspiratie op doen voor een smaakvol geschenk. We helpen je graag met een origineel cadeau op maat.


Geen tijd om zelf een cadeau samen te stellen? Maak dan je keuze uit een van de vele cadeaupakketten in onze winkel. Kun je niet kiezen? Gelukkig doe je iemand ook een groot plezier met onze cadeaubon. Leuk om te krijgen, nog leuker om te geven.


Wat is koffie of thee zonder iets lekkers erbij?

In onze winkel vind je heerlijke lekkernijen: Italiaanse koekjes zoals cantuccini en amarettini, Oudhollandse biscuits zoals kletskoppen, zoete nougat en heerlijke chocolade.


Kom gerust ‘ns kijken of je deze verleiding kunt weerstaan...

Espressomachines

Een goede espresso ontstaat niet zomaar. En een goede machine koop je ook niet zomaar. Als espresso-specialist staan wij klaar voor al je vragen.


Je bent van harte welkom in onze winkel om te kijken, proeven en kiezen. Wij hebben een uitgebreid assortiment gerenommeerde merken en staan garant voor een deskundig en persoonlijk advies. Bij ons vind je zeker de espressomachine die bij je past.