Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Nieuwegein

Markt 28
3431 LB Nieuwegein

maandag : 12:00 - 18:00
dinsdag - donderdag : 09:30 - 18:00
vrijdag : 09:30 - 20:00
zaterdag : 09:30 - 17:00
zondag : 12:00 - 17:00

Gaat open om 12:00

Let op: Alleen de eerste en laatste zondag van de maand geopend.

Over onze speciaalzaak

Simon Lévelt Nieuwegein heet je van harte welkom! Onze winkel vind je in het overdekte winkelcentrum Cityplaza. Hier vind je maar liefst 150 winkels, boetiekjes, specialisten en restaurants en bars onder één dak. Een heerlijke plek om een middagje winkelen te combineren met een bezoek aan onze Simon Lévelt speciaalzaak. Alleen komen ruiken is al leuk!

Premium koffie en thee Nieuwegein

Met 30 verschillende soorten koffie en 150 verschillende soorten thee is er ontzettend veel te ontdekken. Alle koffie en thee is speciaal voor jou gebrand, gemalen en gemengd. Vers bij ons in de koffiebranderij en theepakkerij in Haarlem. Met zo'n ruim assortiment aan soorten en smaken vind je altijd de smaak die bij je past. Samen met jou beginnen wij graag aan deze zoektocht in de wereld van koffie en thee. Na een bezoek aan onze winkel ga je zeker met een passende koffie of thee weer naar huis. 

Koffiemachine Nieuwegein met een goede service

Die premium koffie of thee komt natuurlijk helemaal goed tot zijn recht in de juiste koffiemachine. Ben jij op zoek naar een koffiemachine in Nieuwegein? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij informeren en adviseren je graag bij de aankoop van een nieuwe koffiemachine. Wij hebben een ruime selectie aan kwalitatief goede koffiemachines staan. Verschillende soorten, merken en maten, wij hebben het allemaal. Samen vinden we de koffiemachine die het best past bij jou wensen. 

Op zoek naar cadeaus Nieuwegein 

Niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen slaag je zeker weten bij Simon Lévelt Nieuwegein. Wij hebben een leuke selectie aan cadeaus klaar staan in onze speciaalzaak in Nieuwegein om de gelukkige mee te verrassen. Weet je al precies wat je wil geven? Dan maken wij daar natuurlijk ook graag een mooi cadeaupakketje van. Ook als je het nog niet precies weet, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag het perfecte cadeau te vinden. Naast koffie en thee hebben wij ook verschillende chocolaatjes en koekjes, mooi service, zetmethodes of informatieve boeken. Zo zit er voor iedereen wel wat passends tussen. 

Ik en mijn team heten je van harte welkom in mijn winkel, dus wandel vooral eens binnen! 

Robert Hoyer