Maastricht

Wycker Brugstraat 21-A
6221 EA Maastricht

maandag : 13:00 - 18:00
dinsdag - vrijdag : 10:00 - 18:00
zaterdag : 10:00 - 17:30
zondag : 12:00 - 17:00

Gaat open om 12:00

Over onze winkel

Onze winkels zijn open!

Ook tijdens de verlengde lockdown, die op 12 januari is aangekondigd, blijven al onze winkels open. Alle Simon Lévelt winkels vallen in de categorie levensmiddelen en zodoende mogen we jou blijven verwelkomen voor de aankoop van koffie en thee. Wil je graag jouw lokale Simon Lévelt winkel ondersteunen? Je kunt bij ons jouw bestelling doorgeven door onderstaande bestellijst ingevuld te mailen naar maastricht.ws@simonlevelt.nl. Wij nemen contact met je op wanneer jouw pakketje klaarstaat in onze winkel.

Shop lokaal, ook online.

Naar de bestellijst > Shop koffie online > Shop thee online >

 

Over ons.

Als je op zoek bent naar koffie en thee in het Zuid-Limburgse Maastricht, ben je bij Simon Lévelt koffie & thee Maastricht aan het juiste adres. Onze speciaalzaak ligt op loopafstand van het beroemde Vrijthof en is zeker het binnenlopen waard tijdens een dagje shoppen in Maastricht. Alleen komen ruiken is al leuk!

In onze koffie- en thee winkel kun je kiezen uit een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment koffie en thee. De koffie wordt vers voor je gemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op jouw koffiezetmethode. Ook voor espressomachines ben je bij ons aan het goede adres. Als specialist in Maastricht en omgeving hebben wij een aantal gerenommeerde merken in ons assortiment. Zowel volautomaten als de nog altijd geliefde handmachines. Je bent van harte welkom voor een passend advies.

Maar ook voor koffiebonen zit je bij Simon Lévelt Maastricht goed! En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt Maastricht een passende thee afkomstig uit alle windstreken. Van Groene thee tot Earl Grey of Rooibos thee, je vindt het bij Simon Lévelt Koffie & Thee Maastricht.

Graag tot ziens in onze winkel.
Shirley van Ool & Claudia Troilo