Maastricht

Wycker Brugstraat 21-A
6221 EA Maastricht

maandag : 13:00 - 18:00
dinsdag - vrijdag : 10:00 - 18:00
zaterdag : 10:00 - 17:00
zondag : 12:00 - 17:00

Gaat open om 12:00

Maak route naar Simon Lévelt Maastricht

Over onze speciaalzaak

Welkom in onze premium koffie- en theespeciaalzaak Simon Lévelt in Maastricht. Onze winkel is gelegen op loopafstand van het bekende Vrijthof. Je vindt ons in het gezellige stadsdeel Wyck, ook wel petit Paris genoemd en bekend om zijn lokale speciaalzaken! Al 20 jaar lang zijn wij een begrip in Zuid-Limburg met een assortiment van meer dan 25 koffiesoorten en 150 theesoorten. Voor iedereen zit er wel iets tussen en wij gaan graag de reis aan om de perfecte match bij jou te vinden. Indien nodig wordt de koffie vers voor je gemalen in de winkel, helemaal afgestemd op jouw koffiezetmethode.

Iets lekkers voor bij de koffie en/of thee? Ook dan zit je goed bij ons. Clear chain chocoladerepen, (Italiaanse) koeken, nougat of bijvoorbeeld onze heerlijke bonbons van Geruba zijn producten om bij weg te dromen. Maar dat is niet alles! Ook de accessoires die je nodig hebt voor het zetten van jouw kopje koffie of thee vind je bij ons. Van zetmethodes tot theepotten en van waterkokers tot servies: wij adviseren je graag zodat jij alleen maar hoeft te genieten thuis. Op zoek naar een leuk cadeau voor iemand? Loop gezellig binnen en laat je inspireren door onze winkel. Keuzestress? Niet nodig, wij denken graag met je mee.

Als koffiespeciaalzaak hebben we daarnaast ook een ruim aanbod aan koffiemachines. Voor zowel halfautomaten, volautomaten en filterapparaten bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn trotse dealer van onder andere JURA, Moccamaster, ECM en Sage. Weet je nog niet welk apparaat geschikt is voor jou? We adviseren je graag en gaan samen op zoek naar het perfecte apparaat. Ook na de aankoop van een machine blijven we onze service aanbieden, zo kun je ook voor reparatie en onderhoud jouw machine langsbrengen in de winkel en bieden wij in overleg een eventuele leenmachine zodat je je kopje koffie niet hoeft te missen.

Samen met ons team verwelkomen we je graag in onze winkel, stap binnen, ruik, proef en geniet met een zachte G. Samen gaan we op zoek naar jouw perfecte kopje koffie en/of thee!

Shirley van Ool & Claudia Troilo