Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Hoorn

Breed 56
1621 KC Hoorn

maandag : 13:00 - 17:30
dinsdag - vrijdag : 09:30 - 17:30
zaterdag : 09:00 - 17:00
zondag :Laatste zondag van de maand geopend van 12:00 - 17:00

Over onze speciaalzaak

Welkom in de gezelligste koffie en thee winkel van Hoorn, Simon Lévelt Hoorn! Je vindt ons in de mooie oude binnenstad, op steenworp afstand van het Westfries Museum en de Waag. Kom tijdens je bezoek aan deze prachtige stad vooral eens langs.

De mooiste thee en lekkerste koffie Hoorn

Bij ons vind je de mooiste thee en de lekkerste koffie van heel Hoorn! Zwarte thee, kruidenthee of fruitthee; in ons assortiment is er voor een ieder een gepaste smaak. De koffiebonen kan je zo meenemen of wij malen de koffiebonen voor elke manier van zetten. Zo geniet jij thuis van heerlijke versgemalen koffie.

De beste koffiemachine Hoorn

Op zoek naar een nieuwe koffiemachine in Hoorn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruime selectie aan halfautomatische espressomachines, volautomatische espressomachines en filterapparaten. Wij helpen je graag bij het vinden van je nieuwe koffiemachine. Naast machines hebben wij ook een ruime selectie aan theepotten en accessoires. Zo is er voor ieder wat wils!

De leukste cadeaus Hoorn

Ook voor leuke en mooie cadeaus in Hoorn kan je bij ons terrecht. Kijk eens naar onze thee- en koffiepakketten aangevuld met de lekkerste lekkernijen zoals Italiaanse amandelkoekjes, pecantruffels of kaneelamandelen. Deze verrassing zal zeker in de smaak vallen.

Ons team staat altijd klaar om je te helpen.

Graag tot ziens in onze mooie winkel!

Steven Mubarak