Hoorn

Breed 56
1621 KC Hoorn

maandag : 13:00 - 17:30
dinsdag - vrijdag : 09:30 - 17:30
zaterdag : 09:00 - 17:00
zondag : Gesloten


Maandag 8 februari gesloten ivm de extreme weersomstandigheden. Excuus voor het ongemak en bedankt voor uw begrip!

Over onze winkel

Let op: Wij zijn open!

In navolging van de maatregelen die op 14 december zijn aangekondigd, mogen alle Nederlandse Simon Lévelt winkels open blijven voor de verkoop van onze premium biologische koffie en thee. Omdat het door de grote drukte soms langer kan duren om jouw online bestelling thuis te ontvangen, is het ook mogelijk de onderstaande bestellijst in te vullen en naar jouw winkel te sturen. De winkel neemt dan contact met je op vanaf wanneer jij jouw bestelling kunt komen ophalen.

Naar de bestellijst > Shop koffie online > Shop thee online >

 

Als je op zoek bent naar koffie en thee in het West Friese Hoorn, ben je bij Simon Lévelt koffie & thee Hoorn aan het juiste adres. Onze speciaalzaak ligt op steenworpafstand van het Westfries Museum en de Waag en is zeker het binnenlopen waard tijdens een dagje shoppen in Hoorn. Alleen komen ruiken is al leuk!

In onze koffie- en thee winkel kun je kiezen uit een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment koffie en thee. De koffie wordt vers voor je gemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op jouw koffiezetmethode. Ook voor espressomachines ben je bij ons aan het goede adres.

Maar ook voor koffiebonen zit je bij Simon Lévelt Hoorn goed! En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt Hoorn een passende thee afkomstig uit alle windstreken. Van Groene thee tot Earl Grey of Rooibos thee, je vindt het bij Simon Lévelt Koffie & Thee Hoorn.

Jim Petrie