Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Hoofddorp

Marktlaan 114 A
2132 DM Hoofddorp

maandag : 12:00 - 18:00
dinsdag - donderdag : 10:00 - 18:00
vrijdag : 10:00 - 20:00
zaterdag : 10:00 - 18:00
zondag : 12:00 - 17:00Asmaandag (20.05.2024):

Over onze speciaalzaak

Wij heten je van harte welkom bij Simon Lévelt koffie & thee Hoofddorp! Onze speciaalzaak vind je in het gezellige overdekte winkelcentrum de Vier Meren. Kom na je shopsessie in deze heerlijke winkelstad vooral eens langs. Alleen komen ruiken is al leuk! 

Premium koffie en thee Hoofddorp

Bij binnenkomst in de speciaalzaak komt de geur van verse koffie en thee je al tegemoet. Onze koffie en thee wordt dagelijks vers gebrand en gemengd in onze koffiebranderij en theepakkerij in Haarlem. Zorg voor mens en milieu en kwaliteit staat bij al onze producten voorop en dat proef je. Wist je dat al onze koffie biologisch is? Mocht je gemalen koffie nodig hebben, dan wordt je koffie voor je ogen gemalen in onze speciaalzaak. Verser kan haast niet! Ook onze thee is het binnenlopen zeker waard. We hebben een groot aanbod met verschillende smaken, waardoor er voor  elke smaak en elk moment van de dag een passende thee tussen zit. Samen met jou gaan wij op ontdekkingstocht naar de koffie en thee die het beste past bij jouw smaak. 

Koffiemachines Hoofddorp

Ben jij op zoek naar een nieuwe koffiemachine in Hoofddorp? Ook dan ben je bij Simon Lévelt Hoofddorp aan het juiste adres. We hebben een grote selectie aan mooie machines staan. JURA, Sage, Moccamaster, dit is slechts een kleine selectie uit ons ruime aanbod. Wij adviseren je en helpen je graag de beste koffiemachine bij jouw wensen en behoeften te vinden. Zo weet je zeker dat je thuis van een lekker kopje koffie of thee kan gaan genieten. Ook voor onderhoud en handige tips met betrekking tot je koffiemachine staan wij voor je klaar.  

Cadeaus Hoofddorp

Onze koffie en thee is niet alleen leuk om jezelf mee te verwennen, maar ook om cadeau te doen. Een cadeautje van Simon Lévelt valt goed in de smaak. Naast koffie en thee hebben wij ook lekkere bonbons en koekjes, stijlvol servies, leuke hebbedingetjes en lokale producten. Door het ruime aanbod zit er altijd wel een passend cadeau tussen. Ook hebben wij een selectie met inspirerende cadeaupakketjes. Dus loop vooral eens binnen voor een smaakvol en uniek cadeau in Hoofddorp. 

Wandel tijdens je bezoek aan het gezellige Hoofddorp vooral eens binnen en duik samen met ons in de wereld van koffie en thee. Lekker, leuk en leerzaam.

Graag tot ziens in onze winkel!

Willem Duin