Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Hilversum

Kerkstraat 104
1211 CS Hilversum

maandag : 12:00 - 18:00
dinsdag - vrijdag : 09:30 - 18:00
zaterdag : 09:00 - 17:00
zondag :


Over onze speciaalzaak

Mijn naam is Ilse en ik heet je van harte welkom bij Simon Lévelt Hilversum. Mijn speciaalzaak vind je op een toplocatie in Mediastad Hilversum. Het ligt in de Kerkstraat, op loopafstand van het Museum Hilversum. Kom tijdens een bezoek aan deze prachtige stad vooral eens langs! 

Premium biologische koffie en thee Hilversum

Bij binnenkomst in de speciaalzaak komt de geur van verse koffie en thee je al tegemoet. Een betere plek om je koffie en thee in Hilversum te halen is er haast niet. We hebben een ruim assortiment met 30 verschillende koffiesoorten en 150 verschillende theesoorten. Zo zit er altijd wel een passende smaak voor je tussen. Graag helpen wij je de thee of koffie te vinden die het beste bij jou smaak, voorkeuren en zetmethode past. De koffie en thee krijgen we wekelijks vers geleverd uit onze eigen branderij en mengerij in Haarlem. Ben je op zoek naar gemalen koffie? Dan malen wij de koffiebonen waar je bij staat. Koffie en thee van de hoogste kwaliteit. 

Koffiemachine Hilversum

Goede koffie vraagt om een goede koffiemachine. Gelukkig ben je ook voor een nieuwe koffiemachine in Hilversum bij Simon Lévelt aan het juiste adres. In mijn speciaalzaak vind je een ruime selectie machines. Volautomatische espressomachines, halfautomatische espressomachines, filterapparaten of een slow coffee zetmethode, wij hebben het allemaal. Mocht je nog geen keuze gemaakt hebben, dan adviseren en informeren wij je graag. Zo weet je zeker dat jij de koffiemachine koopt die het beste bij jou past. Na de aankoop houdt onze service niet op. Wij delen graag de beste tips en tricks met je, zodat je thuis geniet van je favoriete kopje koffie. Helemaal aangepast aan jouw smaak. 

Cadeaus Hilversum

Natuurlijk hebben wij alles in huis om jezelf mee te verwennen, maar ook als je op zoek bent naar een cadeau in Hilversum zit je bij Simon Lévelt goed. Naast premium koffie en thee vind je bij ons ook mooie serviezen, lekkere chocolade en koekjes en leuke cadeausetjes. Ga voor een kant-en-klaarpakketje of laat jouw selectie inpakken tot een leuk cadeautje. Een cadeau van Simon Lévelt valt zeker in de smaak! 

Met een glimlach, goede kennis en ruim assortiment hebben wij voor ieder wat passends. Ik en mijn team staan voor je klaar om je te helpen waar nodig. 

Graag tot ziens in mijn winkel Simon Lévelt Hilversum!

Ilse Baten