Enschede

Raadhuisstraat 2
7511 HK Enschede

maandag - vrijdag : 09:30 - 18:00
zaterdag : 09:30 - 17:30
zondag : Gesloten


Over onze winkel

Onze winkels zijn open!

Ook tijdens de verlengde lockdown, die op 12 januari is aangekondigd, blijven al onze winkels open. Alle Simon Lévelt winkels vallen in de categorie levensmiddelen en zodoende mogen we jou blijven verwelkomen voor de aankoop van koffie en thee. Wil je graag jouw lokale Simon Lévelt winkel ondersteunen? Je kunt bij ons jouw bestelling doorgeven door onderstaande bestellijst ingevuld te mailen naar enschede.rs@simonlevelt.nl. Wij nemen contact met je op wanneer jouw pakketje klaarstaat in onze winkel.

Shop lokaal, ook online.

Naar de bestellijst > Shop koffie online > Shop thee online >

 

Over ons.

Als je op zoek bent naar koffie en thee in Enschede, ben je bij Simon Lévelt koffie & thee Enschede aan het juiste adres. Onze speciaalzaak ligt in het centrum van Enschede in de Raadhuisstraat en is zeker het binnenlopen waard tijdens een dagje shoppen in Enschede. Zelfs alleen komen ruiken is al leuk!

In onze koffie- en thee winkel kun je kiezen uit een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment koffie en thee. De koffie wordt vers voor je gemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op jouw koffiezetmethode. Bovendien hebben wij een groot assortiment espressomachines van o.a. Jura, Ascaso en ECM. En wil je graag leren hoe je de perfecte cappuccino zet? Wij geven regelmatig workshops.

Maar ook voor koffiebonen zit je bij Simon Lévelt Enschede goed! En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt Enschede een passende thee afkomstig uit alle windstreken. Van Groene thee tot Earl Grey of Rooibos thee, je vindt het bij Simon Lévelt Koffie & Thee Enschede.

Graag tot ziens in mijn winkel!
Esken Lammertink