Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Den Haag Frederik Hendriklaan

Frederik Hendriklaan 178
2582 BK Den Haag

maandag : 12:00 - 18:00
dinsdag - vrijdag : 09:30 - 18:00
zaterdag : 09:30 - 17:00
zondag : 12:00 - 17:00

Gaat open om 09:30

Over onze speciaalzaak

Welkom bij Simon Lévelt Den Haag Frederik Hendriklaan! Dit is de plek waar je wezen moet als je op zoek bent naar premium koffie en thee in Den Haag. Onze speciaalzaak ligt in de Frederik Hendriklaan, leukste winkelstraat van Den Haag (volgens de Hagenezen zelf!). Een sfeervolle winkelstraat met een internationaal karakter dat in de volksmond ‘De Fred’ wordt genoemd. Loop tijdens een dagje shoppen vooral eens langs of combineer het met een bezoek aan het Museon, Madurodam of de Scheveningen Haven. Alleen komen ruiken is al leuk!

Premium koffie en thee Den Haag

In onze winkel vind je koffie en thee in overvloed. Met maar liefst 25 verschillende koffiebonen en meer dan 150 theesoorten zit er altijd iets tussen dat past bij jouw smaak. De koffie wordt vers voor je gemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op jouw koffiezetmethode. En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt Den Haag Frederik Hendriklaan een passende thee afkomstig uit alle windstreken. Van groene thee tot earl grey of rooibos thee, je vindt het bij Simon Lévelt Koffie & Thee Den Haag Frederik Hendriklaan.

Koffiemachine Den Haag

Bovendien ben je voor een nieuwe koffiemachine in Den Haag bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer groot assortiment espressomachines van onder andere Jura, Ascaso en ECM. Mocht je machine een onderhoudsbeurt nodig hebben of hij is stuk, onze eigen servicedienst repareert snel en vakkundig. Al meer dan 15 jaar is Simon Lévelt de Fred gespecialiseerd in het onderhoud van de betere espressomachines, bij ons kun je jouw waardevolle machine in goede handen achterlaten, zodat wij de beste zorg kunnen bieden aan je espressoapparatuur en/of molen. Binnen maximaal 10 werkdagen (onder voorbehoud) is je espressomachine weer klaar! Je kunt je machine 7 dagen per week tijdens onze openingstijden zonder afspraak afgeven. Daarbij hoef je tijdens de reparatie niet zonder machine te zitten, want wij geven je een leenapparaat tegen gereduceerd tarief.

Leuke cadeaus Den Haag

Ben jij in Den Haag op zoek naar een leuk cadeau om te geven? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben voor ieder wat wils. Denk aan leuke cadeaupakketjes met koffie of thee, lekkere koekjes of chocolaatjes of een mooi servies. Mocht je nog niet precies weten wat je wil geven, dan helpen wij je graag. Samen vinden wij het perfecte cadeau.

Graag tot ziens in onze winkel!

Marc & Saskia van Lien