Den Haag Frederik Hendriklaan

Frederik Hendriklaan 178
2582 BK Den Haag

maandag : 12:00 - 18:00
dinsdag - vrijdag : 09:30 - 18:00
zaterdag : 09:30 - 17:00
zondag : 12:00 - 17:00

Vandaag geopend tot 17:00

Tijdens de lockdown is onze speciaalzaak geopend.

Over onze speciaalzaak

Als je op zoek bent naar koffie en thee in Den Haag, ben je bij Simon Lévelt koffie & thee Den Haag Frederik Hendriklaan aan het juiste adres. Onze speciaalzaak ligt in de leukste winkelstraat van Den Haag (volgens de Hagenezen zelf!) en is zeker het binnenlopen waard tijdens een dagje shoppen of combineer het met een bezoek aan bijvoorbeeld het Museon of Madurodam. Alleen komen ruiken is al leuk!

In onze koffie- en thee winkel kun je kiezen uit een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment koffie en thee. De koffie wordt vers voor je gemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op jouw koffiezetmethode. Bovendien hebben wij een zeer groot assortiment espressomachines van o.a. Jura, Ascaso en ECM. Mocht je machine een onderhoudsbeurt nodig hebben of hij is stuk, onze eigen servicedienst repareert snel en vakkundig. Je hoeft tijdens de reparatie ook niet zonder machine te zitten, want wij geven je een leenapparaat tegen gereduceerd tarief! En wil je graag leren hoe je de perfecte cappuccino zet? Wij geven regelmatig workshops.

Maar ook voor koffiebonen zit je bij Simon Lévelt Den Haag ‘de Fred’ goed! En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt Den Haag ‘de Fred’ een passende thee afkomstig uit alle windstreken. Van Groene thee tot Earl Grey of Rooibos thee, je vindt het bij Simon Lévelt Koffie & Thee Den Haag Frederik Hendriklaan.

Graag tot ziens in onze winkel!
Marc & Saskia van Lien