Den Bosch

Schapenmarkt 39
5211 ES 's-Hertogenbosch

maandag : 13:00 - 17:00
dinsdag - zaterdag : 09:30 - 17:00
zondag : Gesloten


Maandag 8 februari gesloten ivm de extreme weersomstandigheden. Excuus voor het ongemak en bedankt voor uw begrip!

Over onze winkel

Onze winkels zijn open!

Ook tijdens de verlengde lockdown, die op 12 januari is aangekondigd, blijven al onze winkels open. Alle Simon Lévelt winkels vallen in de categorie levensmiddelen en zodoende mogen we jou blijven verwelkomen voor de aankoop van koffie en thee. Wil je graag jouw lokale Simon Lévelt winkel ondersteunen? Je kunt bij ons jouw bestelling doorgeven door onderstaande bestellijst ingevuld te mailen naar denbosch.sm@simonlevelt.nl. Wij nemen contact met je op wanneer jouw pakketje klaarstaat in onze winkel.

Shop lokaal, ook online.

Naar de bestellijst > Shop koffie online > Shop thee online >

 

Over ons.

Als je op zoek bent naar koffie en thee in de hoofdstad van Noord-Brabant ‘s- Hertogenbosch, dan ben je bij Simon Lévelt koffie & thee ‘s Hertogenbosch aan het juiste adres. Onze speciaalzaak ligt in het centrum van ’s Hertogenbosch aan de Schapenmarkt (onder de rook van de Sint Janskathedraal) en is zeker het binnenlopen waard tijdens een dagje shoppen, want ’s Hertogenbosch is een waar shop-walhalla. Ook alleen even komen ruiken is al leuk!

In onze koffie- en thee winkel kun je kiezen uit een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment koffie en thee. De koffie wordt vers voor je gemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op jouw koffiezetmethode. Bovendien hebben wij een mooi assortiment espressomachines van o.a. Jura, Ascaso en ECM.

Maar ook voor koffiebonen zit je bij Simon Lévelt ‘s Hertogenbosch goed! En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt ‘s Hertogenbosch een passende thee afkomstig uit alle windstreken. Van Groene thee tot Earl Grey of Rooibos thee, je vindt het bij Simon Lévelt Koffie & Thee ‘s Hertogenbosch.

Graag tot ziens in onze winkel!
Marcel en Sandra de Man