Delft

Markt 1
2611 GP Delft

maandag : 13:00 - 18:00
dinsdag - vrijdag : 10:00 - 18:00
zaterdag : 10:00 - 17:00
zondag : 13:00 - 17:00

Gaat open om 13:00

Over onze winkel

Onze winkels zijn open!

Ook tijdens de verlengde lockdown, die op 12 januari is aangekondigd, blijven al onze winkels open. Alle Simon Lévelt winkels vallen in de categorie levensmiddelen en zodoende mogen we jou blijven verwelkomen voor de aankoop van koffie en thee. Wil je graag jouw lokale Simon Lévelt winkel ondersteunen? Je kunt bij ons jouw bestelling doorgeven door onderstaande bestellijst ingevuld te mailen naar delft.mk@simonlevelt.nl. Wij nemen contact met je op wanneer jouw pakketje klaarstaat in onze winkel.

Shop lokaal, ook online.

Naar de bestellijst > Shop koffie online > Shop thee online >

 

Over ons.

Als je op zoek bent naar koffie en thee in Delft, ben je bij Simon Lévelt koffie & thee Delft aan het juiste adres. Onze speciaalzaak ligt in het centrum van Delft aan de Markt en is zeker het binnenlopen waard. Alleen komen ruiken is al leuk! Dus stap na een bezoek aan bijvoorbeeld De Nieuwe Kerk (rustplaats van o.a. Willem van Oranje) ook ‘ns bij ons binnen.

In onze koffie- en thee winkel kun je kiezen uit een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment koffie en thee. De koffie wordt vers voor je gemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op koffiezetmethode of jouw koffiezetapparaat. Maar ook voor koffiebonen zit je bij Simon Lévelt Delft goed! En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt Delft een passende thee afkomstig uit alle windstreken. Van Groene thee tot Earl Grey of Rooibos thee, je vindt het bij Simon Lévelt Koffie & Thee Delft.

Graag tot ziens in onze winkel!
Lettie en Hans van Dijk