Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Bussum

Veerstraat 15
1404 CG Bussum

maandag : 12:00 - 17:30
dinsdag - vrijdag : 09:30 - 17:30
zaterdag : 09:30 - 17:00
zondag :

Over onze speciaalzaak

Hartelijk welkom bij Simon Lévelt Bussum. Als je op zoek bent naar premium koffie en thee in het Gooi, dan ben je bij Simon Lévelt koffie & thee Bussum aan het juiste adres. Onze speciaalzaak vind je in de Veerstraat, in het centrum van Bussum. Als je in de buurt bent, kom dan zeker langs! 

Premium koffie en thee Bussum

Geniet jij graag van koffie en thee van hoge kwaliteit? Dan zit je bij Simon Lévelt Bussum goed. Bij ons in de speciaalzaak vind je de beste premium koffie en thee van Bussum. Naast dat de koffie en thee van hoge kwaliteit is, is een groot deel van ons assortiment ook biologisch. De koffie en thee wordt dagelijks vers gebrand en gemengd in onze koffiebranderij en theepakkerij in Haarlem. Ambachtelijk en dat proef je. We hebben een ruim assortiment met voor iedereen een passende smaak. Ga samen met ons op ontdekkingsreis door de wereld van koffie en thee en geniet daarna thuis van de favoriete koffie of thee. 

Koffiemachines Bussum met een goede service

Op zoek naar een koffiemachine in Bussum? Loop dan vooral eens binnen bij Simon Lévelt Bussum. Bij ons in de speciaalzaak vind je een ruime keuze aan machines. Niet alleen helpen wij je bij het vinden en het aankopen van de juiste machine.Ook helpen we je met informatie om het maximale uit je machine te halen en met het onderhoud van je koffiemachine. Onderhoud is erg belangrijk voor de levensduur van je koffiemachine. Zo geniet jij nog langer van je machine en je favoriete koffie bij je thuis. 

Leuke cadeaus Bussum

Koffie en thee valt altijd in de smaak, daarom is het ook erg leuk om cadeau te geven. Verjaardagscadeau, kraamcadeau, verhuiscadeau of als bedankje; voor elke gelegenheid hebben wij iets passends. Kies uit een van onze standaard cadeaupakketjes of stel zelf een cadeautje samen. Naast koffie en thee vind je bij ons in de speciaalzaak ook chocolade en koekjes, leuke serviezen en handige hebbedingetjes. Kom vooral eens langs als je op zoek bent naar een cadeau in Bussum. Wij helpen je graag een passend cadeau te vinden. 

 

Graag tot ziens in onze winkel!

Marcel & Helene Querido