Amsterdam Prinsengracht

Prinsengracht 180
1016 HB Amsterdam

maandag : 12:00 - 17:00
dinsdag - zaterdag : 10:00 - 17:00
zondag : Gesloten25, 26 december en 1 januari zijn wij gesloten.

Over onze winkel

Onze winkels zijn open!

Ook tijdens de verlengde lockdown, die op 12 januari is aangekondigd, blijven al onze winkels open. Alle Simon Lévelt winkels vallen in de categorie levensmiddelen en zodoende mogen we jou blijven verwelkomen voor de aankoop van koffie en thee. Wil je graag jouw lokale Simon Lévelt winkel ondersteunen? Je kunt bij ons jouw bestelling doorgeven door onderstaande bestellijst ingevuld te mailen naar amsterdam.pg@simonlevelt.nl. Wij nemen contact met je op wanneer jouw pakketje klaarstaat in onze winkel.

Shop lokaal, ook online.

Naar de bestellijst > Shop koffie online > Shop thee online >

 

Over ons.

Als je op zoek bent naar koffie en thee in Amsterdam , ben je bij Simon Lévelt koffie & thee Amsterdam Prinsengracht aan het juiste adres. Onze speciaalzaak ligt op een steenworp afstand van het Anne Frankhuis en is zeker het binnenlopen waard. Alleen komen ruiken is al leuk!

In onze koffie- en thee winkel kun je kiezen uit een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment koffie en thee. De koffie wordt vers voor gemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op koffiezetmethode of jouw koffiezetapparaat. Maar ook voor koffiebonen zit je bij Simon Lévelt Amsterdam Prinsengracht goed! En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt Amsterdam Prinsengracht een passende thee afkomstig uit alle windstreken. Van Groene thee tot Earl Grey of Rooibos thee, je vindt het bij Simon Lévelt Koffie & Thee Amsterdam Prinsengracht.

Graag tot ziens in mijn winkel!
Hanneke Vossenaar