Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Amsterdam Kinkerstraat

Kinkerstraat 109
1053 DK Amsterdam

maandag : 12:00 - 18:00
dinsdag - vrijdag : 10:00 - 18:00
zaterdag : 10:00 - 17:00
zondag :

Gaat open om 12:00

Over onze speciaalzaak

Wij heten je van harte welkom in Simon Lévelt koffie & thee Amsterdam Kinkerstraat! Onze premium speciaalzaak vind je in Amsterdam West, op loopafstand van de bekende Foodhallen. Zet na je bezoek aan de markt je food experience door bij ons in de speciaalzaak. De geur van koffie en thee komt je tegemoet en vraagt om meer. 

Premium koffie en thee Amsterdam Kinkerstraat

Stap binnen in de wereld van koffie en thee en laat je verrassen door alle geuren en smaken. We hebben een aanbod van maar liefst 25 verschillende soorten koffie en 150 verschillende soorten thee. Voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt Amsterdam Kinkerstraat een passende koffie of thee. Wij adviseren je graag in je zoektocht naar je nieuwe koffie of thee. Hierbij houden we rekening met je voorkeuren en je zetmethode. Heb je bijvoorbeeld gemalen koffie nodig? Dan malen we de koffie waar je bij staat. Zo geniet jij thuis van verse koffie en thee van de hoogste kwaliteit.

Koffiemachine Amsterdam Kinkerstraat

Koffiemachines zijn er in ontzettend veel verschillende soorten, maten en merken. Wij snappen dat het hierdoor soms lastig kiezen is. In onze speciaalzaak hebben wij een mooie selectie koffiemachines in Amsterdam staan. Wij adviseren en informeren je graag over deze machines. De aankoop van zo'n machine is niet niets, dus we willen wel dat je de juiste kiest. Heb je een passende machine gevonden? Dan houdt onze service niet op. Ook na de aankoop staan we voor je klaar om je te helpen met het onderhoud en te voorzien van handige tips en tricks. Zo weet jij zeker dat je lang kan genieten van je nieuwe koffiemachine. 

Cadeaus Amsterdam Kinkerstraat

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag, een kraamvisite of bedankje? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor elke gelegenheid hebben wij een passend cadeau. Cadeaupakketjes met koffie en thee, stijlvol servies of smaakvolle bonbons, we hebben het allemaal. Heb je een selectie van leuke producten gevonden? Dan pakken wij deze graag voor je in. Dus loop vooral eens binnen als je op zoek bent naar een cadeau in Amsterdam.

Graag tot ziens in mijn winkel!


Frans de Loos