Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Amsterdam Jodenbreestraat

Jodenbreestraat 20
1011 NK Amsterdam

maandag : 12:00 - 18:00
dinsdag - vrijdag : 10:00 - 18:00
zaterdag : 10:00 - 17:30
zondag : 13:00 - 17:00Fronleichnam (30.05.2024):

Over onze speciaalzaak

Welkom bij Simon Lévelt Amsterdam Jodenbreestraat! Mijn winkel ligt in het hart van Amsterdam en wordt omringd door ontzettend veel leuke winkels en uitstapjes. Het Waterlooplein, vele interessante musea zoals het Rembrandthuis, Joods Historisch Museum & Hermitage. Geniet van dit alles en kom daarna vooral bij ons langs.

Het verhaal achter Simon Lévelt Jodenbree

Mijn naam is Tamara Hoekwater en ik werk al heel wat jaren voor Simon Lévelt. Gestart in 2007 als verkoopmedewerker op de Prinsengracht, de fijne kneepjes geleerd op de Ferdinandbol en uiteindelijk naar mijn vaste plek op de Jodenbree als bedrijfsleider. Sinds 2018 ben ik trotse eigenaar/franchisenemer van vestiging Simon Lévelt Jodenbree. Tijdens de overname in 2018 opende mijn grootvader (92 jaar), geboren op een koffieplantage Banaran/Semarang op Java Indonesië, mijn winkel. Hoe bijzonder is dat! Mijn vader † “kocht” de eerste transactie, namelijk koffie Gayo Blue Mountain uit Indonesië. Directeur Mikkel Levelt en o.a. haar oom waren erbij. Het blijft in de familie!

Premium koffie & thee Amsterdam

Van oorsprong ben ik muzikant. In de winkel neurie ik en zo nu en dan oefen ik teksten, groot op A4 beplakt op de grote bonenmalers. Mijn eigen podium in de winkel tussen de bedrijven door. Toch sta ik tussendoor altijd voor je klaar om je te helpen. Voor een heerlijke thee (180 soorten), koffie (30 soorten), een chocolaatje (ik ben de tel kwijt hoeveel lekkers) en handige fijne zetmethodes voor thee en koffie zit je bij ons goed. Verras je jezelf of iemand anders. Onze koffie, thee en andere leuke hebbedingetjes zijn namelijk hartstikke leuk om cadeau te geven. 

Koffiemachine Amsterdam met een goede service

Natuurlijk help ik je graag met het vinden van een goede koffiemachine in Amsterdam. Handige tips, goede informatie en advies bij de aankoop; ik help je erg graag bij. Met een goede koffiemachine smaakt je bakje koffie namelijk nog lekkerder. 

Wij heten jou als Amsterdammer of als bezoeker van de wereld van harte welkom bij Simon Lévelt Amsterdam Jodebree!

Co & Tamara