Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Amstelveen

Binnenhof 77C
1181 ZJ Amstelveen

maandag : 12:00 - 18:00
dinsdag - zaterdag : 10:00 - 18:00
zondag : 12:00 - 18:00

Gaat open om 12:00

Over onze speciaalzaak

Welkom in de premium koffie- en theespeciaalzaak Simon Lévelt Amstelveen. Combineer een lekker dagje winkelen in het winkelcentrum Stadshart met een bezoek aan mijn mooie winkel. De winkel vind je tegenover de Xenos in het grote overdekte deel. Onze winkel is bijna niet te missen, want als je langsloopt, komt de geur van koffie en thee je al tegemoet. Dus kom binnen en maak kennis met lekkere en premium smaken. 

Koffie en thee Amstelveen

In onze koffie- en theespeciaalzaak vind je een zeer uitgebreide en steeds wisselend assortiment koffie en thee. Door ons uitgebreide assortiment zit er altijd wel een passende smaak voor je tussen. Wij gaan graag samen met jou op ontdekkingstocht door de wereld van koffie en thee om voor jou de beste smaak te vinden. Niet alleen heel lekker, maar ook heel leerzaam. Wist je trouwens dat al onze koffie en thee vers geroosterd en gemengd wordt in onze eigen koffiebranderij en theepakkerij in Haarlem? Zo geniet jij van de beste smaak en kwaliteit. Premium koffie en thee zoals je nergens anders hebt geproefd. 

Koffiemachines Amstelveen

 De koffie smaakt helemaal goed uit de juiste koffiemachine. In onze winkel in Amstelveen vind je een breed assortiment koffiemachines. Elke machine heeft zijn eigen functionaliteiten en uiteindelijk smaak. Voor volautomatische espressomachines, halfautomatische espressomachines, filter koffiemachines en slow coffee makers ben je bij Simon Lévelt Amstelveen aan het juiste adres. Mocht je nog niet precies weten welke machine er bij jou past, dan adviseren wij je graag. Door samen je wensen op een rij te zetten en de machines te vergelijken, komen we samen tot de beste keuze. Zo weet jij zeker dat je binnenkort thuis geniet van je favoriete koffiespecialiteiten van de beste kwaliteit. 

Cadeaus Amstelveen 

Niet alleen voor jezelf, maar ook voor andere zal jij slagen bij ons in de winkel. Als jij op zoek bent naar leuke cadeaus in Amstelveen, dan zal je bij ons zeker slagen. Van kant-en-klare cadeaupakketjes, lekkere chocolade en koekjes tot servies, wij hebben het allemaal. Natuurlijk maken we ook graag een feestelijk cadeautje van de door jou uitgekozen producten. Een persoonlijk en lekker cadeau zal zeker in de smaak vallen. 

Zoals je ziet kan je bij Simon Lévelt Amstelveen echt alle kanten op. Wij staan voor je klaar om onze passie voor koffie en thee met je te delen en je te inspireren en adviseren. 

Graag tot ziens in mijn winkel!
Iva Kuzmanova