Amersfoort

Langestraat 85
3811 AD Amersfoort

maandag : 12:30 - 17:30
dinsdag - zaterdag : 10:00 - 17:30
zondag : 12:30 - 17:00

Vandaag geopend tot 17:30

Wij bezorgen ook thuis. Stuur jouw bestelling naar 06-84781968 of via een mail naar Amersfoort.ls@simonlevelt.nl. Wij sturen je een Tikkie en we komen de koffie thuisbezorgen.

Over onze winkel

Onze winkels zijn open!

Ook tijdens de verlengde lockdown, die op 12 januari is aangekondigd, blijven al onze winkels open. Alle Simon Lévelt winkels vallen in de categorie levensmiddelen en zodoende mogen we jou blijven verwelkomen voor de aankoop van koffie en thee. Wil je graag jouw lokale Simon Lévelt winkel ondersteunen? Je kunt bij ons jouw bestelling ophalen of door ons laten bezorgen. Bekijk de bestellijst hieronder en stuur jouw bestelling via Whatsapp naar 06-84781968 of via een mail naar amersfoort.ls@simonlevelt.nl. Wij sturen je vervolgens een Tikkie en we komen de koffie of thee thuisbezorgen.

Shop lokaal, ook online.

Naar de bestellijst >
  

Over ons.

Als je op zoek bent naar koffie en thee in Amersfoort, ben je bij Simon Lévelt koffie & thee Amersfoort aan het juiste adres. Onze speciaalzaak is zeker het binnenlopen waard tijdens een dagje shoppen in de Keistad. En bezoek ook de bekende Kei van Amersfoort, letterlijk op een steenworp afstand. Alleen komen ruiken is al leuk!

In onze koffie- en thee winkel kun je kiezen uit een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment koffie en thee. De koffie wordt vers voor gemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op koffiezetmethode of jouw koffiezetapparaat. Maar ook voor koffiebonen zit je bij Simon Lévelt Amersfoort goed! En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt Amersfoort een passende thee afkomstig uit alle windstreken. Van Groene thee tot Earl Grey of Rooibos thee, je vindt het bij Simon Lévelt Koffie & Thee Amersfoort.

Graag tot ziens in onze winkel!
Heike Vis