Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Amersfoort

Langestraat 85
3811 AD Amersfoort

maandag : 12:30 - 18:00
dinsdag - vrijdag : 10:00 - 18:00
zaterdag : 10:00 - 17:30
zondag : 12:30 - 17:00

Gaat open om 12:30

Maak route naar Simon Lévelt Amersfoort

Over onze speciaalzaak

Welkom bij Simon Lévelt Amersfoort! Kom tijdens een dagje shoppen in de Keistad vooral eens langs. Onze speciaalzaak vind je in het hart van de stad, op steenworp afstand van de Kei van Amersfoort. De geur van koffie en thee komt je tijdens het langslopen al tegemoet. Simon Lévelt koffie & thee Amersfoort is niet te missen! 

Biologische koffie en thee Amersfoort

De lekkerste koffie en thee in Amersfoort vind je bij Simon Lévelt. Niet alleen heeft onze koffie en thee een uitmuntende smaak, het is ook van goede kwaliteit en veelal biologisch. We hebben een ruime selectie met 40 verschillende koffiesoorten en 150 verschillende theesoorten. Zo zit er voor ieder wel een passende smaak tussen. Ga met ons mee op ontdekkingstocht door de wereld van koffie en thee om de smaak te vinden die bij past. Wij adviseren je graag in deze leuke zoektocht. Zo ga jij naar huis met heerlijke nieuwe koffie en thee. 

Koffiemachine Amersfoort

Maak van je huis een koffiezaakje met een goede koffiemachine. Wij hebben een ruime selectie koffiemachines in Amersfoort. Je hebt machines in verschillende soorten, vormen, maten en merken. Samen met jou brengen we je wensen en eisen in kaart om zo de machine te vinden die het beste bij jou past. Zo geniet je in no-time thuis van je favoriete koffie- en theespecialiteiten, zoals in je favoriete koffiezaakje. Dat is genieten! 

Cadeaus Amersfoort

Je koffie- en theemoment maak je helemaal compleet met wat lekkers of een mooi servies. Ook hiervoor ben je bij Simon Lévelt Amersfoort aan het juiste adres. We hebben lekkere bonbons en koekjes, mooie serviezen en andere leuke hebbedingetjes. Niet alleen leuk om jezelf mee te verwennen, maar ook om cadeau te geven. Kies uit onze standaard cadeaupakketjes of stel zelf een leuk cadeau smaken. De cadeaus van Simon Lévelt vallen zeker in de smaak! Dus ben jij op zoek naar een cadeau in Amersfoort? Loop dan vooral binnen! Wij helpen je graag een passend cadeau te vinden. 

Koffie, thee, servies of cadeaus; bij Simon Lévelt Amersfoort vind je het allemaal. Ik en mijn team staan voor je klaar om je te adviseren en inspireren. 

Graag tot ziens in onze winkel!

Heike Vis

 

Onze Tips & Aanbiedingen

Heerlijke Herfst
Onze thee tip
Heerlijke Herfst
Dag Sinterklaasje
Limited edition
Dag Sinterklaasje
Christmas Blend
Limited edition
Christmas Blend
December Koffie
Onze koffie tip
December Koffie