Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
TeaClassix

TeaClassix Arare kopje Blauw

8,95­

Meer informatie

De TeaClassix Arare theekopjes zijn typisch Japanse theekopjes in een authentieke Japanse stijl. De kopjes zijn gemaakt van gietijzer wat ervoor zorgt dat de thee langer warm blijft in het kopje. Dit maakt de theekopjes dan ook niet microgolfovenbestendig maar ze zijn wel veilig voor de vaatwasser. De binnenkant van de TeaClassix Arare theekopjes is tevens wel geëmailleerd, om roesten uit te sluiten. De TeaClassix Arare theekopjes zijn dus de geschikte kopjes voor het perfecte kopje thee. 

Kleur: Blauw

Kenmerken

Materiaal Gietijzer
Categorie Accessoires
Soort accessoires Mokken
Merk Teaclassix
Fabrikant

TeaClassix

TeaClassix importeert en distribueert een uitgebreide collectie gietijzeren theepotten. Ook accessoires zoals kopjes, onderzetters, theewarmers en filters behoren tot het assortiment. 

De producten worden gemaakt bij een familiebedrijf dat hier al 3 generaties lang in gespecialiseerd is. Met hen onderhoudt TeaClassix goed persoonlijk contact zodat zij beschikken over de juiste informatie en de productie goed verloopt. 

Alle theepotten zijn vanbinnen geëmailleerd en voorzien van een roestvrij stalen filter. Kleine afwijkingen in kleur of vorm kunnen optreden, gezien de grote hoeveelheid handenarbeid die nodig is om deze producten te maken. Elke theepot is uniek, en bij naleving van de gebruiksvoorschriften, zal men er jarenlang plezier aan beleven.

Naar alle producten van TeaClassix.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product