Simon Lévelt theeblik lichtblauw

Bescherm je favoriete losse thee tegen licht en vocht, zodat hij ongeveer een jaar lang lekker blijft smaken. Dit theeblik sluit goed en is geschikt voor ongeveer 50 tot 100 gram losse thee, afhankelijk van de theesoort.

4,29­

Tijdelijk niet online op voorraad

Meer informatie

Ligt jouw losse thee naast de kruiden in je keukenkastje? Grote kans dat hij dan steeds meer naar die kruiden gaat ruiken en smaken. Thee neemt namelijk makkelijk smaken en geuren uit de omgeving over. Alle reden dus om je favoriete thee in een goed afsluitbaar blik te bewaren! Dit Simon Lévelt theeblik is daarvoor gemaakt en past door zijn lichtblauwe kleur en neutrale design in elk keukeninterieur.

Geschikt voor Thee
Materiaal Metaal
Merk Simon Lévelt

Simon Lévelt

In ons proeflab wordt de kwaliteit van de koffie- en theeassortiment dagelijks gecontroleerd. Daarnaast bedenken en testen onze keurmeesters hier nieuwe smaken en melanges. Simon Lévelt heeft bovendien een gekwalificeerde Q-grader Arabica in huis die de koffie zeer nauwkeurig beoordeelt. Zo dragen we optimaal zorg voor onze productkwaliteit. Alleen de lekkerste en meest bijzondere koffie en thee wordt onder de naam Simon Lévelt verkocht.

Naar alle producten van Simon Lévelt.

Reviews
31 mrt. 2021

Theebus werkt voor mij niet.

Dit type theebus werkt voor mij helemaal niet. Ik krijg de bus niet open. Mijn droge huid in combinatie met een lage dop die ook nog eens een kleine diameter heeft zogt voor te weinig grip om de klemkracht van de dop op te heffen. Een "emancipatie lapje" (klein rubberen lapje om grip te krijgen) kan uitkomst bieden. Dit hulpmiddel maakt ditalleen nog geen goed ontwerp. Bij mij bleef de vraag hangen of jullie je producten wel testen.

Simon Lévelt 7 apr. 2021

Bedankt voor je feedback en de tip! Jammer om te horen dat het ontwerp van de theeblik niet is bevallen. Het is mogelijk om je aankoop binnen 14 kalenderdagen na ontvangst gratis retour te sturen. Wellicht is een theeblik met een hogere dop of met een sluitclip een betere uitkomst. Mochten we je kunnen adviseren hierover, dan horen we dat graag of heten we je graag welkom in één van onze speciaalzaken. Om op je vraag terug te komen: ja, wij testen onze eigen producten. Dit theeblik hebben we ontworpen met de beste prijs/kwaliteit verhouding in gedachten. . 

25 jan. 2021

Elegante handige blikjes voor een mooi prijsje

Ze zijn erg mooi en compact. Het kost alleen de eerste paar keer moeite om ze open te krijgen, dan moet je eerst even wrikken.
Zeker de moeite waard voor die prijs!

Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.