Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Let op: Wegens drukte bij PostNL, zijn sommige pakketten langer onderweg dan gewend.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Simon Lévelt theeblik lichtblauw

Tijdelijk niet online op voorraad

Bescherm je favoriete losse thee tegen licht en vocht, zodat hij ongeveer een jaar lang lekker blijft smaken. Dit theeblik sluit goed en is geschikt voor ongeveer 50 tot 100 gram losse thee, afhankelijk van de theesoort.
4,29­

Meer informatie

Ligt jouw losse thee naast de kruiden in je keukenkastje? Grote kans dat hij dan steeds meer naar die kruiden gaat ruiken en smaken. Thee neemt namelijk makkelijk smaken en geuren uit de omgeving over. Alle reden dus om je favoriete thee in een goed afsluitbaar blik te bewaren! Dit Simon Lévelt theeblik is daarvoor gemaakt en past door zijn lichtblauwe kleur en neutrale design in elk keukeninterieur.

Kenmerken

Materiaal Metaal
Merk Simon Lévelt
Reviews
3,3
(2)
Sortering:

Theebus werkt voor mij niet.

Dit type theebus werkt voor mij helemaal niet. Ik krijg de bus niet open. Mijn droge huid in combinatie met een lage dop die ook nog eens een kleine diameter heeft zogt voor te weinig grip om de klemkracht van de dop op te heffen. Een "emancipatie lapje" (klein rubberen lapje om grip te krijgen) kan uitkomst bieden. Dit hulpmiddel maakt ditalleen nog geen goed ontwerp. Bij mij bleef de vraag hangen of jullie je producten wel testen.

Simon Lévelt 7 apr. 2021

Bedankt voor je feedback en de tip! Jammer om te horen dat het ontwerp van de theeblik niet is bevallen. Het is mogelijk om je aankoop binnen 14 kalenderdagen na ontvangst gratis retour te sturen. Wellicht is een theeblik met een hogere dop of met een sluitclip een betere uitkomst. Mochten we je kunnen adviseren hierover, dan horen we dat graag of heten we je graag welkom in één van onze speciaalzaken. Om op je vraag terug te komen: ja, wij testen onze eigen producten. Dit theeblik hebben we ontworpen met de beste prijs/kwaliteit verhouding in gedachten. . 

Elegante handige blikjes voor een mooi prijsje

Ze zijn erg mooi en compact. Het kost alleen de eerste paar keer moeite om ze open te krijgen, dan moet je eerst even wrikken.
Zeker de moeite waard voor die prijs!

Bekijk meer reviews