Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Sage

Sage Oracle Touch Black Truffel

Levertijd 3 - 5 dagen

Zet thuis lekkere koffie als een professionele barista met de espressomachine Sage Oracle Touch. Even swipen en selecteren, en de machine doet de rest.

2.149,00­
€100,- koffietegoed

€100 koffietegoed

€100,- koffietegoed

ACTIE: Gratis koffie bij aankoop van een machine

Bij aankoop van een koffiemachine laten we je graag kennismaken met onze wereld van koffie; van een single origin met een bloemige en fruitige smaak, tot een melange met een volle krachtige smaak... Elke Simon Lévelt koffie heeft een uniek karakter. Probeer 1 van onze koffies met je tegoed, dat je krijgt bij aankoop van een machine.

Koffiemachine         Tegoed

€ 500 tot € 750:       € 25

€ 750 tot € 1000:     € 50

€ 1000 tot € 1500:   € 75

>= € 1500:                € 100

 

Voorwaarden

- Per winkel verschilt het machineaanbod
- Alle machines vind je op simonlevelt.nl
- Je tegoed is uit te betalen in koffie en/of accessoires. Niet in contanten. 
- Je tegoed is 1 jaar geldig na aankoop van de machine. 
- Eventuele prijsveranderingen uitgesloten. 
- Tegoed is niet inwisselbaar in de webwinkel.

Welke machine past bij mij?

Een nieuwe koffiemachine aanschaffen is best lastig daarom geven we een korte uitleg over volautomaat- en halfautomaatmachines.

Volautomaat

Drink je graag een kop koffie, maar moet het zetten ervan niet te ingewikkeld worden? Kies dan voor een volautomaatespressomachine. Volautomatische machines bieden veel bedieningsgemak. Zo worden je bonen automatisch gemalen, je automatische tamper drukt het aan en als je water op temperatuur is wordt dit onder druk door de koffie geperst. Drink je een cappuccino of latte, dan schuimt de volautomaat ook nog eens je melk. Sommige volautomaten zijn zelfs te bedienen via een appje en in te stellen op gebruiker. Gemak dient de mens. Een volautomaat vraagt wel meer onderhoud.

Drink je 2 kopjes of drink je met meerdere personen een aantal kopjes koffie per dag? Wil je dat je koffie in de ochtend automatisch klaarstaat en dat je machine vanzelf uitschakelt? Wil je dat je machine zich automatisch reinigt of ga je daar zelf mee aan de slag? Wil je een hele strakke uitstraling of juist wat knoppen zien? Elke machine heeft zijn specialiteiten. Bekijk hier onze volautomatische espressomachines.

Halfautomaat

Wil je naar hartenlust experimenteren met koffiesoort, maling en hoeveelheid water? Dan is een halfautomatische espressomachine wat je nodig hebt! Je herkent een halfautomaatmachine aan de piston/filterdrager en stoompijpje, die je dus zelf bedient. Het kost even wat meer tijd om je koffie te zetten maar dan heb je wel een heel lekker zelfgezette koffie. Deze espressomachines zijn vaak van een wat kleiner formaat en hebben minder onderhoud nodig dan een volautomaat.

Ga je voor een losse bonenmaler of een maler in je machine, een melkschuimpijpje of een losse melkklopper, voor een koperen binnenkant, een groot waterreservoir of voor een klein formaat? Voor elke gebruiker zijn wensen. Bekijk hier onze halfautomatische espressomachines.

 

Onderhoud & service

Het onderhoud van je machine is heel belangrijk voor de smaak van je koffie en voor technische problemen. Wij verkopen onderhoudsproducten van de merken die we aanbieden. Zoals: ontkalkingstabletten, reinigingspoeder cappuccinoreiniger, filterpatronen etc. Werkt je machine niet meer? Wij kunnen de service verzorgen. Een aantal Simon Lévelt winkels hebben een eigen serviceafdeling. De overige winkels laten service uitvoeren door het desbetreffende merk.

Meer informatie

Heb jij je altijd al afgevraagd waarom de koffie die je in een koffiebar krijgt zoveel lekkerder is dan de koffie die je thuis zet? Volgens Sage is het een combinatie van vier elementen die zorgt voor het perfecte bakje koffie. En de Sage Oracle Touch brengt die vier elementen samen in een eenvoudig te bedienen geheel. Om perfecte koffie te zetten heb je dus geen barista meer nodig!

De perfecte hoeveelheid koffie en temperatuur
De meeste koffiemachines malen tussen de 11 en 13 gram koffie per kopje. En zoals elke barista weet is dat eigenlijk te weinig. De optimale dosis ligt volgens Sage ergens tussen de 19 en de 22 gram per kopje. Alleen met die hoeveelheid krijg je die rijke, volle smaak van echt lekkere koffie. De Oracle Touch maalt dan ook 19 tot 22 gram per kopje koffie.

Wist je dat het verschil tussen een uitgebalanceerde espresso en een bittere bak zo klein kan zijn als 1°C? Dat is dus precies de reden dat Sage de Oracle Touch heeft uitgerust met een heel precies werkend PID-systeem, dat de kleinste variatie in temperatuur detecteert en minimaliseert tijdens het koffie zetten. Daardoor is de watertemperatuur altijd optimaal en ben jij verzekerd van een heerlijk smakende kop koffie!

De ideale cremalaag
De ideale cremalaag is dik, zoet en romig en heeft de gouden kleur van karamel. Het geheim zit hem in de juiste druk op het juiste moment. De Oracle Touch gebruikt Low Pressure Pre-Infusion technologie die ervoor zorgt dat het water gelijkmatig door de gemalen koffie wordt geperst. Het resultaat: een zoete en romige crema die zijn weerga niet kent.

Een lekkere cappuccino 
Dol op mooie latte art? Daar heb je melk met een fluwelige textuur voor nodig. De Sage Oracle Touch beschikt over een boiler speciaal voor stoom, die middels de automatische stoompijp duizenden piepkleine belletjes in je melk blaast en zo een zijdezacht microschuim creëert dat ideaal is voor je latte art.

Levering koffiemachine
Na het bestellen van je koffiemachine gaat de lokale ondernemer van de speciaalzaak bij jou in de buurt direct voor je aan de slag. Je nieuwe koffiemachine wordt speciaal voor jou uit voorraad geleverd of besteld bij de leverancier. Indien de machine besteld dient te worden, kan de levering langer duren dan de aangegeven levertijd.

Kenmerken

Categorie Machines
Soort machine Halfautomatische espressomachines
Merk Sage
Materiaal Roestvrijstaal
Melk opschuimen Stoompijpje
Afmetingen 39,2 x 37,3 x 45,4 cm (BxHxD)
Pistonmaat 58 mm
Fabrikant

Sage

Sage espressomachines

Vind je de koffie die je bij een koffiebar krijgt vaak lekkerder dan de koffie die je thuis zelf zet? Dan ben je toe aan een halfautomaat espressomachine van Sage. Bekijk nu het mooie aanbod bij Simon Lévelt. Koffiezetten met zo’n koffiemachine is iets meer werk dan met een volautomaat, maar Sage heeft de moeilijkste aspecten van het proces voor je geautomatiseerd. Daardoor maak je met gemak een lekkere koffiespecialiteit van koffiebarkwaliteit, maar dan gewoon thuis in je eigen keuken! 

Het assortiment van Simon Lévelt bevat diverse Sage koffiemachines voor een heerlijke koffie en espresso.. De espressomachines en andere keukenapparaten die Sage maakt, zijn allemaal ontworpen om jouw leven zo makkelijk mogelijk te maken. Veel functies zijn geautomatiseerd, zodat je alleen maar op een knop hoeft te drukken om ze uit te voeren en een perfect resultaat te bereiken. Maar er blijft ook genoeg over wat je zelf naar eigen smaak in kunt stellen, zodat je toch een persoonlijke touch aan je dranken en gerechten kunt geven en het gevoel hebt dat je ze zelf hebt gecreëerd.

Bekijk alle Sage koffiemachines.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product