Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Russell Hobbs Koffiemolen

Deze koffiemolen van Russell Hobbs is voorzien van een hoge kwaliteit vlakke maalschijven met verschillende instellingen voor de maalgraad (van fijn tot grof) en een 140 Watt motor.

67,99­

Levertijd 3 - 5 dagen

Meer informatie

Deze koffiemolen van Russell Hobbs is voorzien van een hoge kwaliteit vlakke maalschijven met verschillende instellingen voor de maalgraad (van fijn tot grof) en een 140 Watt motor. De koffiemolen is eenvoudig in gebruik door duidelijke knoppen. De hoeveelheid kun je zelf instellen, van 2 tot 12 koppen koffie.

Energieverbruik 1000 Watt
Koppenwarmer Met koppenwarmer

Russell Hobbs

Russell Hobbs staat al meer dan 50 jaar synoniem aan het leven in de keuken. In die 50 jaar heeft Russell Hobbs een reputatie voor tijdloze, stijlvolle keukenapparatuur gesmeed, waardoor miljoenen huishoudens in het Verenigd Koninkrijk met plezier en trots gebruikmaken van hun Russell Hobbs apparatuur.

Naar alle producten van Russell Hobbs.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.