Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

The Golden Royal

Zin in een touch of alcohol? Thee doet het ook verrassend goed in een cocktail!
  • Makkelijk
  • 40 minuten voorbereiding
  • 10 minuten bereiding

Ingrediënten

  • 1 el Simon Lévelt finest Oolong
  • 1 el Bruine amandelen
  • 1 el Ahornsiroop
  • 200 ml Amaretto di Saronno(of alcoholvrijeamandelsiroop)
  • 1 fles Gekoelde Prosecco(of Crémant of Champagne of alcoholvrije bubbels)

Dit recept is gebaseerd op 4-8 personen.

Zet 600 ml sterke Finest Oolong thee en laat afkoelen. Zet de thee vervolgens in de koelkast.

Verhit een koekenpan en rooster de amandelen op middelhoog vuur in ca. 3 min. krokant. Haal de pan van het vuur en voeg de ahornsiroop toe. Schep om en laat afkoelen op een bord.

Vul champagneflûtes met 50 ml thee, 25 ml Amaretto en vul aan met Prosecco. Garneer evt. met een prikker op het glas met een amandel.