Ingrediënten
- 1 kop Espresso
- 20 ml Monin Salted Caramel
- 120 ml Melk
- 1 toef Slagroom
Salted Caramel Latte
Krijg je geen genoeg van de smaak van gezouten karamel? Probeer dan eens ons makkelijke recept en maak een onweerstaanbare Salted Caramel Latte met je favoriete koffie van Simon Lévelt en Monin Siroop Salted Caramel. Een echte herfsttraktatie om heerlijk knus op de bank van te genieten. Lekker met bijvoorbeeld onze dark roast Red Honey koffie. En met behulp van een melkopschuimer heb je dit heerlijke drankje helemaal snel klaar.
Creëer een ultiem verwenmoment voor jezelf met deze heerlijke latte. Dat belooft een smakelijke herfst te worden!
Latte recept met Simon Lévelt koffie
Zoek je de juiste koffieboon voor het maken van dit lekkere latte recept? Laat je adviseren door onze specialisten in één van onze Simon Lévelt speciaalzaken. Ze helpen je graag! Probeer dit latte recept bijvoorbeeld eens met onze medium roast Gayo Blue Mountain, gemaakt van 100% arabica koffie uit Indonesië. Of ga voor een dark roast koffieboon om optimaal te kunnen genieten van de smaak van koffie in combinatie met de koffiesiroop en opgeschuimde melk in dit latte recept. Onze dark roast Red Honey zal een perfecte match zijn.
Het Recept voor Salted Caramel Latte
Stap 1: Schuim de melk op met een melkopschuimer.
Stap 2: Voeg de Monin Siroop Salted Caramel en de opgeschuimde melk toe in een groot glas.
Stap 3: Zet een espresso en schenk dit in het glas erbij.
Stap 4: Garneer met een toef slagroom voor een extra feestelijk effect! (Je kunt eventueel ook nog kleine blokjes karamel of chocolade snippers toevoegen aan de slagroom).
Geniet van je Satled Caramel Latte!