Bij Simon Lévelt draait alles om koffie en thee, al 200 jaar lang. We koesteren onze geschiedenis en de liefde voor koffie en thee geven we door; van generatie op generatie. Aandacht voor natuur en mens is essentieel voor het behoud van de rijkheid aan koffie- en theevariëteiten en smaken.
Biologische premium kwaliteit
Alles begint bij het geloof in eerlijke handel en biologische teelt. Al 6 generaties lang werken we met aandacht voor mens en natuur en hanteren we duurzame en biologische landbouwmethoden. Dit resulteert in de lekkerste koffie en thee met alleen natuurlijke en eerlijke ingrediënten: dat smaakt beter en voelt beter. Zo zorgen we voor elkaar en voor de generaties na ons.
Familiebedrijf sinds 1826
Wij zijn trots op onze rijke familiegeschiedenis; het maakt ons tot wie we vandaag de dag zijn. Benieuwd naar de gezichten achter Simon Lévelt door de eeuwen heen? Ontdek alles over onze historie.
De lekkerste smaken
We delen met elkaar de passie voor koffie en thee. Wij zijn altijd op zoek naar de lekkerste smaken en kopen de beste ingrediënten direct in bij de boer. De mooiste kwaliteit bonen en theeën worden met aandacht geselecteerd en gekeurd. Dagelijks stellen we de mooiste melanges samen, creëren we het ultieme roosterprofiel en geven het beste zetadvies. We delen graag onze kennis en werken steeds weer aan het vergroten van ons vakmanschap. Van plantage tot lekkerste kop koffie en thee, ambachtelijk bereid sinds 1826.
Ontdek een wereld aan geuren, smaken en combinaties.
We zijn nieuwsgierig naar de wereld van koffie en thee. Ontdekken betekent voor ons verrast worden en samen nieuwe ervaringen opdoen. Onze ontdekkingen delen we met andere koffie- en theeliefhebbers. Mensen die – net als wij – van koffie en thee willen blijven genieten. Laat je inspireren door de verhalen achter de producten en ontdek een wereld aan geuren, smaken en combinaties.