Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Milky Oolong

Tijdelijk niet online op voorraad

9,95­ / 100 gr

Meer informatie

Licht geoxideerde Oolong thee uit de Fujian provincie in China gecombineerd met de zachte zoete smaak van gecondenseerde melk en perzik. Geschikt om meerdere keren op te schenken.

Kenmerken

Categorie Thee
Merk Simon Lévelt
Losse thee Losse thee
Theesoort Oolong
Cafeine Met Cafeïne
Land van herkomst China
Regio Fujian
Ingredienten Oolong thee, aroma
Zetadvies 95°C, 5 minuten, 2 gram per kop
Reviews
4,1
(13)
Sortering:

Milky Oolong

Hou jij van een volle smaak (romig) dan is deze thee ontzettend fijn met bijv stokbrood en een lekker stukje kaas erop. Deze versterkt namelijk de romige smaak.
Hou je meer van een warm gerecht erbij probeer deze thee is on combinatie met pompoensoep. Ik vind het een lekkere thee die je bij gerechten kunt serveren.

Ik ben gekomen op deze webshop voor deze thee

Onze favoriete thee, heerlijke, unique smaak.

Thee gekregen van m'n nichtje die hem niet lekker vond. Aan mijn eerste kopje moest ik even wennen maar bij mijn volgende ging ik en steeds meer van genieten. Het is voor mij geen thee voor bij ontbijt of lunch. Als tussendoor smorgens of smiddags vind ik

Heerlijk ochtendthee

Ik drink deze thee altijd in de ochtend. Ik vind dit een heerlijke thee om wakker mee te worden! Mensen vinden de geur vaak niet heel lekker en daardoor willen ze de thee ook niet proeven. Ik zou zeggen waag het erop het is echt een heerlijke thee!

Fris en zoet

Heerlijke thee, ideaal om ook aan mijn kind te geven gezien de milde smaak.

Als Fristi een thee was

Ik heb deze eens als cadeau gehad omdat ze me een bijzondere thee wouden laten proeven!
Bijzonder is hij zeker, maar zoals Est hierbeneden al zei heeft deze een hele vreemde en onnatuurlijke smaak. Ik weet niet hoe dit verhoudt tot "kloppende" milky oolong, ik weet in ieder geval dat ik dit echt, echt, echt helemaal niks vind.

Misselijkmakende gearomatiseerde variant

Een weeïg zoete lucht stuift de zak uit, zodra je die openmaakt. Ik word op slag misselijk. Dat belooft niet veel goeds.

Eerste opschenk -zoals het hoort- weggegooid. De tweede opschenk gaf een bijna even weeïg zoete thee als de geur al beloofde.
Zak gecheckt: staat op het etiket bij ingrediënten: aroma.

Ik dacht eerlijk geproduceerde, zuivere Milky Oolong te bestellen, met melkachtige tonen die ontstaan tijdens het speciale proces die de Jin Xuan variant van de Oolong thee ondergaat.
Wat je krijgt is dus echter een zwaar geparfumeerde Oolong thee met toegevoegde aroma’s.
Zwaar teleurgesteld!

Simon Lévelt 3 feb. 2021

Wat jammer om te vernemen dat onze Milky Oolong niet naar uw verwachting is. Uiteraard kunnen wij ons voorstellen dat u teleurgesteld bent wanneer u er vanuit gaat de zuivere Milky Oolong te ontvangen en achteraf blijkt dat dit een gearomatiseerde thee is. We hebben er aroma’s in verwerkt om het toegankelijk te maken. In de productbeschrijving hierboven, bij ingrediënten, staat dat deze thee aroma’s bevat, maar begrijpelijk dat u daar niet opgelet heeft, omdat u er vanuit ging de zuivere Milky Oolong te bestellen. Kunnen wij nog iets voor u betekenen? Natuurlijk kijken we graag samen met u naar een passende oplossing.

Milky!

De naam Milky Oolong is echt passend voor de thee. Je ruikt en proeft echt een melk smaak. Zwaardere thee die je steeds weer verrast met zijn geheel eigen smaak. Lekker!

Heerlijke thee

Heerlijke zachte thee

Bijzondere Oolong

Een lekkere oolong thee die inderdaad een vleugje weg heeft van gecondenseerde melk. De geur is heel lekker maar dat proef je niet sterk terug in de thee. De thee is subliem te noemen :)

Romige thee

Thee met een lekkere zachte romige smaak.

Romige thee

Thee met een lekkere zachte romige smaak.

Heerlijk

Heerlijke thee met een zeer zacht zoetige smaak. Oolong kan sterk van smaak zijn, maar deze milky is dat niet. Echt genieten geblazen!

Bekijk meer reviews