Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Hario

Koffiemolen Hario Skerton Pro

Snel en soepel koffiebonen malen doe je met de Hario Skerton Pro. Deze handmolen ligt lekker in de hand en is makkelijk in te stellen.

69,95­

Meer informatie

Vers gemalen koffie is het belangrijkste ingrediënt voor een heerlijke kop koffie. Vanaf nu maal je thuis je favoriete koffiebonen eenvoudig thuis met de Hario Skerton Pro koffiemolen. Deze koffiemolen is de opvolger van de Hario Skerton koffiemolen. De vernieuwde Hario Skerton Pro ligt nog lekkerder in de hand en de instelling van de maalgraad is vereenvoudigd. De keramische maalschijven malen soepel en krachtig. Fijn aan de Hario Skerton koffiemolen is dat je het voorraadreservoir af kunt sluiten, zodat je het als voorraadpot kunt gebruiken. Handig, want dan hoef je maar een keer te malen als je meerdere keren per dag koffie wilt zetten. Met de Hario Skerton Pro maal je de koffiebonen in een handomdraai!

Kenmerken

Afmetingen 16,7 x 19,5 x 9,5 cm (b x h x d)
Fabrikant

Hario

Het merk Hario is ooit als fabrikant van hittebestendig laboratoriumglas begonnen. In 1964 werd de productie uitgebreid tot huishoudelijke artikelen, met als eerste product de koffiesiphon. De siphon wordt tot op de dag van vandaag als een van de meest bijzondere instrumenten beschouwd om koffie mee te zetten. 

Tegenwoordig is Hario niet meer weg te denken uit ons Slow Coffee assortiment, met de V60 dripper als best verkocht artikel. Het Hario V60 filtersysteem betekende een revolutie in het opschenken van filterkoffie. Door de gevormde spiraal aan de binnenkant van de koffiefilter en de relatief grote opening aan de onderzijde van de kegel zorgt de Hario filter voor een mooie en rijke extractie van de koffie.

Naar alle producten van Hario.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product