Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Let op: Wegens drukte bij PostNL, zijn sommige pakketten langer onderweg dan gewend.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Koffie Capsules Cadeau

Een smaakvol cadeau voor de koffieliefhebber met een Nespresso machine. Het Koffie Capsules Cadeau bestaat uit vier verschillende capsules in de smaken Colombian Emerald, Peruvian Opal, Ugandan Amber en Indonesian Jasper in een stijlvolle geschenkverpakking. Leuk om te geven of te krijgen!

20,76­

Koffie Capsules Cadeau van € 20,76 voor € 14,00

*1

*1 Aanbod geldig tot 18-06-2023

Meer informatie

Op zoek naar een cadeautje voor een koffieliefhebber met een Nespresso machine? Dan is het Koffie Capsules Cadeau een goede keuze. Dit cadeau valt zeker in de smaak. In deze stijlvolle cadeauverpakking zitten vier kokers met 10 koffiecapsules in heerlijke smaken. Colombian Emerald is een krachtige koffie met een mooi balans in de smaken. Proef tonen van gedroogde pruimen, rozijnen, bittere chocolade maar ook wat laurier. Zin in een zoete koffie met een medium body? Ga dan voor de Peruvian Opal. Gebrande noten, een hint van toast en een vleugje cacao proef je terug in deze smaakvolle koffie. De Ugandan Amber is de zachtste koffie van het stel. Proef de rinse smaak van appelstroop met een vleugje romigheid in deze zachte koffie. De laatste smaak is de nieuwe Indonesian Jasper. Deze Indonesische koffie heeft typische tonen van laurier en amandel. De prachtige nasmaak maakt de koffie helemaal af. Dit alles wordt verpakt in een stijlvolle cadeauverpakking.

Dit cadeaupakket bevat:
- Capsules Colombian Emerald
- Capsules Peruvian Opal
- Capsules Ugandan Amber
- Capsules Indonesian Jasper

De capsules zijn geschikt voor alle Nespresso compatible machines, met uitzondering van alle varianten van de U, de Prodigio, de Expert en build-in modellen.

De verpakking is geheel recyclebaar; het doosje mag bij oud papier en de gebruikte capsules lever je in bij je Simon Lévelt speciaalzaak. Zo kunnen wij de capsules weer hergebruiken. Lees hier meer informatie over het recyclen van jouw gebruikte koffiecapsules.

Kenmerken

Roast Dark roast, Medium roast
Biologisch Biologisch
Categorie Cadeau
Inhoud cadeau Koffie
Reviews
5,0
(2)
Sortering:

Zalig!

Super cadeau!

Door jarige ontvanger is dit cadeau heel goed ontvangen! Lekkere koffie & super mooi ingepakt.

Bekijk meer reviews