Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

King of Jasmine

Dit item is binnenkort niet meer online beschikbaar

Silver tips gedroogd op jasmijn bloesem. Geurig en bloemig.

10,40­ / 75 gr

Meer informatie

Voor witte thee worden alleen de eerste, jonge knoppen van de theestruik gebruikt. Deze ondergaan een uiterst zorgvuldige, handmatige bewerking met een vleugje oxidatie. Deze silvertips zijn gedroogd op jasmijn bloesem.

Kenmerken

Losse thee Losse thee
Theesoort Jasmijn
Cafeine Met Cafeïne
Land van herkomst China
Regio Guangxi
Ingredienten witte jasmijnthee
Zetadvies 85°C, 4 minuten, 2 gram per kop
Reviews
4,5
(22)
Sortering:

zo hoort ie

Dit is hoe jasmijnthee moet smaken, zeer geurig met een klein bittertje.

King

Absoluut onze thee

Heerlijke thee!

Echt een aanrader!!!

Super!

Heel lekkere thee. Ook bij een tweede opschenk beurt nog altijd even lekker.

Super Jasmijnthee

Als je liefhebber bent van Jasmijnthee dan is dit het summum.

Dé jasmijnthee.

Kijk niet verder ! Dit is 'm ! Daar het witte thee betreft moet je 'm niet laten trekken tot-ie geel is`, want dan wordt-ie bitter. Champagnekleur is goed. Dan is het de lekkerst thee die ik ken.

De lekkerste jasmijnthee

Heerlijke thee, als ze pas gezet is maar ook als ze wat sterker is, wanneer ik wat meer pit wil. Ik houd er wel van als de thee wat bitter is.

Erg lekkere en goede kwaliteitsthee

Erg lekkere zachte volle jasmijn smaak. Zorg wel dat het water niet te warm is anders wordt de smaak bitter. Je hebt maar weinig nodig voor een goede kop thee en daarnaast kan ik makkelijk 2X opschenken. De thee is dan nog steeds lekker. De prijs vind ik wel meevallen als je het gebruik terugrekent naar goede kwaliteit zakjes thee ben hier hier goedkoper mee uit.

Meer dan top !

Wel water laten afkoelen en niet te lang laten trekken (want; bitter). Niet te veel thee gebruiken, "champagne-kleur" is goed. En dan heb je de beste jasmijnthee die er m.i. is!

De lekkerste

De lekkerste thee die er is wel aan de dure kant. Niet te lang laten trekken dan heeft deze thee een lekkere bloemige smaak wat niet overheerst.

Lekker!

Zeker lekker, maar niet super bijzonder. Geen idee waarom het een 'King' wordt genoemd aangezien het bijna twee maal zo duur is als de normale jasmijn thee, maar niet twee keer zo lekker is. Kan natuurlijk ook niet, maar h� :)

Heerlijke thee

Dit is de beste jasmijnthee die ik ooit gedronken heb , het is een prijzig thee maar als theefanaat heb je het er voor over. Het aroma is zeer bloemig zacht en exotisch, een absolute aanrader voor jasmijnliefhebbers.

Terecht King"genoemd!"

Ja, zoals in alle reviews staat: geweldig lekkere thee, heel verfijnde Jasmijn smaak. En inderdaad prijzig, maar zeer zuinig in gebruik. En je hebt mensen die veel geld uitgeven voor een goede wijn, als theeleut geef je liever geld uit aan een kwalitatieve thee!!

Heerlijk!

Ik ben een echte theedrinker en ik hou van jasmijnthee. Dit is by far de mooiste, zachtste en meest smaakvolle thee die ik ooit gedronken heb. Laat het gekookte water iets afkoelen en de thee niet te lang laten trekken, dan wordt de thee bitter en dat is echt zonde. Carolien

De lekkerste jasmijnthee. En al vele geprobeerd.

Ik heb een aantal merken jasmijnthee geprobeerd, maar deze is echt de lekkerste! Niet wrang zoals goedkope merken wel zijn. Je kunt trouwens prima de thee 2x gebruiken, zodat je nog efficienter met je thee om kunt gaan, want hij is inderdaad niet goedkoop. En niet te lang laten trekken, dan wordt 'ie bitter. Echt een aanrader!

Heerlijk

De beste Jasmin thee ooit! Echt een aanrader!

Heerlijk

Een van de heerlijkste theesoorten die ik ooit heb gedronken, duur maar het zeker waard!

King of Jasmine

Van vrienden had ik voor de Kerst King of Jasmine gekregen. Niet eerder heb ik zoiets lekkers geproefd. Je zou dit onder de categorie "Godendrank" kunnen scharen. Heerlijk

voor de meest verwende theedrinkers

Ik bestel al jaren King of Jasmine. En de naam doet haar zeker eer aan. Ik zou haar zelfs de keizerin onder alle theeen willen noemen. Pas wel op: wanneer je eenmaal deze thee geproefd hebt wil je nooit meer wat anders.

Contract

In onze Levelt winkel werd wel gelijk verteld dat de thee €3,- per ons duurder was geworden vanwege nieuwe contracten met de leverancier. Ben benieuwd of de thee bij het volgende contract weer omlaag gaat.

Ook minder smaak

Ik zie het! Wij vonden het al raar dat de thee sneller op was dan voorheen. Qua smaak is de thee ook minder naar onze beleving maar dat wordt door de klantenservice ontkend, aan de kwaliteit zou niets veranderd zijn. Maar ook wij zijn naarstig op zoek naar iets anders...

Mijn favoriet

Voor mij de fijnste thee. Helaas sinds mijn vorige bestelling in september 2014 25% in prijs gestegen. Je krijgt nu 75 gram voor dezelfde prijs als in 2014 100 gram. eerst maar even op zoek naar een andere leverancier.

Bekijk meer reviews