Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
JURA

JURA E4 Piano Black (EA)

Wegens leveringsproblemen bij JURA heeft dit product helaas een langere levertijd.

Geniet nu eenvoudig van het perfecte kopje koffie met de JURA E4 Piano Black (EA). Deze nieuwe volautomatische koffiemachine van JURA geeft de beste smaak zonder complexe handelingen. Dat is genieten!

799,00­
Gratis koffieabonnement

Gratis koffieabonnement: 1 jaar gratis koffie bij aankoop van deze koffiemachine.

*1

1 jaar gratis koffie bij een koffiemachine - 12 x 250 gram

Gratis koffieabonnement: 1 jaar gratis koffie bij aankoop van deze koffiemachine

Bij aankoop van jouw nieuwe koffiemachine laten we je graag kennismaken met onze wereld van koffie; van een single origin met een bloemige en fruitige smaak, tot een melange met een volle krachtige smaak... Elke Simon Lévelt koffie heeft een uniek karakter. Bij de aankoop van deze machine krijg je een jaar lang gratis koffie cadeau. Dit houdt in dat je 12 maanden lang, elke maand, in de Simon Lévelt speciaalzaak waar je deze machine hebt opgehaald, gratis 250 gram koffie mag ophalen.

Voorwaarden

- Actie geldt op alle deelnemende koffiemachines aangekocht van 19 mei 2023 tot en met 2 juli 2023.
Bekijk hier alle koffiemachines die meedoen aan de actie.
- Per speciaalzaak verschilt het machineaanbod.
- Deze actie geldt voor het afhalen van 250 gram koffie per maand.
- Je abonnement is 1 jaar geldig na aankoop van de machine. 
- Eventuele prijsveranderingen uitgesloten. 
- Het abonnement is niet inwisselbaar in de webwinkel, maar kan alleen in onze fysieke speciaalzaken worden opgehaald.

*1 Aanbod geldig tot 02-07-2023

Meer informatie

Met de JURA E4 Piano Black geniet je van de beste smaak zonder complexe handelingen. Om het hoogste genot te bereiken is slechts één enkele druk op de toets nodig. Dat is mogelijk dankzij voorkeuzefuncties voor persoonlijke aromavoorkeuren. Eenvoudiger kan niet.

De JURA E4 Piano Black is uitgerust met een professionele Aroma-molen gecombineerd met de zetgroep van de achtste generatie. Dit samen met het 3D-bereidingsproces zorgt voor hoge kwaliteit van het maalgoed gedurende de gehele levensduur en meer aroma. Zo komt er steeds koffie puur natuur in het kopje. 

Dubbele espresso's worden door de JURA E4 Piano Black in twee cycli bereid. Dat zorgt voor het beste aroma, omdat voor beide kopjes het volledige spectrum van de variabele zetgroep wordt gebruikt.

Niet alleen zet je met één druk op de knop de lekkerste espresso. Ook heb je in een oogwenk een glas heet water. De heetwaterbereiding kan via een draaischakelaar worden gestart en binnen de kortste keren stroomt tot 300 ml heet water in het kopje.

De JURA E4 Piano Black heeft het karakteristieke design van de JURA-volautomaten. Kenmerkend zijn de strakke vlakken en duidelijke contouren. Het vereenvoudigde design met zeer nauwkeurige afwerking onderstreept de premiumkwaliteit van de volautomaat nog eens extra.

Levering koffiemachine
Na het bestellen van je koffiemachine gaat de lokale ondernemer van de speciaalzaak bij jou in de buurt direct voor je aan de slag. Je nieuwe koffiemachine wordt speciaal voor jou uit voorraad geleverd of besteld bij de leverancier. Indien de machine besteld dient te worden, kan de levering langer duren dan de aangegeven levertijd.

Kenmerken

Categorie Machines
Soort machine Volautomatische espressomachines
Merk Jura
Melkreservoir Zonder melkreservoir
Afmetingen 28 cm breedte x 34,6 cm hoogte x 44,4 cm diepte
Fabrikant

JURA

JURA koffiemachines

Met een JURA koffiemachine haal jij een professionele barista in huis. Simon Lévelt heeft een mooie selectie aan volautomatische espressomachines en toebehoren voor jou klaargezet. Zo geniet jij thuis keer op keer weer van je favoriete koffie.  

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten. Het heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design. Makkelijk in het onderhoud en lekkere koffie, met een JURA volautomaat gaat het genieten beginnen. 

Naar de merkpagina van JURA.

Reviews
5,0
(3)
Sortering:

Prima apparaat

Nieuwe koffiemachine

Vandaag een nieuwe jura E4 aangeschaft prima geholpen en duidelijke uitleg over de machine
Verder ook nog prima uitleg over de soorten koffie

Verrijkte espresso met Jura E4.

Een espresso apparaat voor een langere diepere koffiesmaak. Zeer eenvoudig te bedienen. Klasse!

Bekijk meer reviews