Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Joe Frex

Joe Frex Opschuimkan Zwart 590 ml

Maak de lekkerste opgeschuimde melk en mooiste Latte Art met de Joe Frex Opschuimkan Zwart 590 ml. De melkkan verwarmt de melk gelijkmatig en schenkt gemakkelijk het melk uit. De goede vormgeving en stoere zwarte kleur maken de kan helemaal af.

29,95­

Meer informatie

Deze fraaie robuuste opschuimkan is uitgevoerd in roestvrij staal met stoere een zwarte teflon coating. Hierdoor wordt de temperatuur uitstekend verdeeld en is het goed te controleren. De goede vormgeving zorgt voor een gelijkmatige opbouw van het melkschuim. De tuit maakt het uitschenken gemakkelijk en geschikt voor Latte Art. De melkkan heeft een inhoud van 590 ml, is gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig.

Kenmerken

Fabrikant

Joe Frex

Joe Frex

Voor hoogwaardige barista tools ben je bij Joe Frex aan het juiste adres. Zij hebben alles om jezelf te ontpoppen tot een ware barista en het maximale uit je koffiemachine te halen. Bekijk het volledige aanbod bij Simon Lévelt. Van tampers, tamping stations, melkkannen, uitklopbakken en schoonmaakartikelen; Joe Frex heeft het allemaal. Sinds 1996 zetten zij zich in om barista tools & accessoires van hoogwaardige kwaliteit te leveren. Continue blijven ze hun producten ontwikkelen en innoveren om het zetten van koffie thuis te vereenvoudigen. Kwaliteit net zoals bij je favoriete koffiebar, maar dan thuis.

Naar alle producten van Joe Frex.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product