Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Joe Frex

Joe Frex Opschenkkan 590 ml

Deze kan maakt het mogelijk om je Slow Coffee optimaal te bereiden. Giet voor gebruik kokend water vanuit de fluitketel of waterkoker in de opschenkkan.
31,95­

Meer informatie

Deze opschenkkan maakt het mogelijk om je Slow Coffee optimaal te bereiden. Giet voor gebruik kokend water vanuit de fluitketel of waterkoker in de opschenkkan. De vormgeving en de kleine diameter van de tuit zorgen voor een gedoseerde toevoer van water in de koffiefilter van onder andere. je Hario Dripper of Chemex Coffeemaker. Het opschenken van water kan zeer nauwkeurig en dit zorgt voor een optimale extractie en een overweldigend aroma. Deze kan heeft een inhoud van 590 ml.

Kenmerken

Fabrikant

Joe Frex

Joe Frex

Voor hoogwaardige barista tools ben je bij Joe Frex aan het juiste adres. Zij hebben alles om jezelf te ontpoppen tot een ware barista en het maximale uit je koffiemachine te halen. Bekijk het volledige aanbod bij Simon Lévelt. Van tampers, tamping stations, melkkannen, uitklopbakken en schoonmaakartikelen; Joe Frex heeft het allemaal. Sinds 1996 zetten zij zich in om barista tools & accessoires van hoogwaardige kwaliteit te leveren. Continue blijven ze hun producten ontwikkelen en innoveren om het zetten van koffie thuis te vereenvoudigen. Kwaliteit net zoals bij je favoriete koffiebar, maar dan thuis.

Naar alle producten van Joe Frex.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product