Gastroback koffiezetapparaat 42711S

Filterkoffie zetten met vers gemalen koffiebonen is heel eenvoudig met het Gastroback Grind & Brew Pro Thermo koffiezetapparaat, dankzij de ingebouwde molen met conische maalschijven.

199,00­

Levertijd één week

Meer informatie

Ook filterkoffie smaakt het lekkerst als je hem met vers gemalen bonen zet. Daarom beschikt dit snelfilterapparaat over een ingebouwde koffiemolen, die de juiste hoeveelheid koffiebonen vlak voor het zetten maalt. Je kunt hem zelfs programmeren om op de door jou gewenste tijd te beginnen met koffie zetten. Is je koffie eenmaal klaar, dan houdt de Gastroback Grind & Brew Thermo hem tot 35 minuten warm.

Merk Gastroback

Gastroback

Gastroback werd opgericht in 1989 uit een kleine kring van specialisten voor commerciële producten, op het terrein van hotel, restaurant en catering, met tot doel deze producten bereikbaar te maken voor de consument. Centraal staat uitzonderlijk design, uitstekend functioneren, hoogwaardige materialen, professionele prestaties, kwaliteit, vakmanschap en veiligheid.

Met onze producten brengen we innovatie in uw keuken omdat ze anders alleen voor professionals beschikbaar zijn. Want wat in de professionele keukens het werk vergemakkelijkt komt uiteraard ook van pas in de keuken van de hobbykok.

Naar alle producten van Gastroback.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.