Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Gastroback

Gastroback koffiezetapparaat 42706

Levertijd 3 - 5 dagen

Gastroback Koffiezetapparaat 42706 is een filterapparaat als geen ander. De juiste waterverdeling, optimale temperatuur en aanpasbare doorlooptijd, zorgen voor een overheerlijke pot koffie. Het is zelfs mogelijk om één kop koffie te zetten in een kop of to go-beker.

164,99­

Meer informatie

Met de Gastroback Koffiezetapparaat 42706 zet jij een overheerlijke pot filterkoffie. Het koffiezetapparaat is voorzien van Design Brew Advanced van Gastroback. Deze douche met acht gaatjes zorgt ervoor dat het water, met de perfecte doorlooptemperatuur van 96°C, evenredig verdeeld wordt over de vers gemalen koffie. De aanpasbare doorloopfunctie, in te stellen via het LCD-display met AutoStart, geeft je de mogelijkheid de doorlooptijd precies af te stemmen op jouw gewenste smaak. Zo heb jij in 6 minuten een pot van 1,25 liter filterkoffie klaarstaan met alle smaakvolle aroma's. Een betere filterkoffie is er haast niet! Je pot koffie wordt voor 40 minuten warm gehouden op 80-85 °C. Daarna schakelt de Gastroback Koffiezetapparaat 42706 zich automatisch uit. Naast een pot koffie is het door de Single Cup functie ook mogelijk om één kopje koffie te zetten, direct in een kop of to go-beker.

Levering koffiemachine
Na het bestellen van je koffiemachine gaat de lokale ondernemer van de speciaalzaak bij jou in de buurt direct voor je aan de slag. Je nieuwe koffiemachine wordt speciaal voor jou uit voorraad geleverd of besteld bij de leverancier. Indien de machine besteld dient te worden, kan de levering langer duren dan de aangegeven levertijd.

Kenmerken

Categorie Machines
Soort machine Filter koffiezetapparaten
Merk Gastroback
Materiaal Roestvrijstaal
Energieverbruik 650 Watt
Fabrikant

Gastroback

Gastroback koffiemachines

Met een koffiemachines van Gastroback steel jij de show. Gastroback is een van de meest toonaangevende merken op het gebied van huishoudelijke apparaten. Uit deze apparaten heeft Simon Lévelt een mooie selectie Gastroback koffiemachines geselecteerd. Gastroback is opgericht in 1989 uit een kleine kring van specialisten voor commerciële producten. Duurzaamheid en kwaliteit zetten zij op één. Daarnaast staan ook uitzonderlijk design, uitstekend functioneren, hoogwaardige materialen, professionele prestaties, kwaliteit, vakmanschap en veiligheid centraal. Dit zie je allemaal terug in de filter koffiezetapparaten, melkopschuimers en koffiemolens.

Gastroback brengt met hun machines innovatie in je keuken, die anders alleen voor professionals beschikbaar zijn. Wat in de professionele keukens het werk vergemakkelijkt, komt uiteraard ook van pas in jouw keuken.

Naar alle producten van Gastroback.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product