Gastroback koffiezetapparaat 42706

Gastroback Koffiezetapparaat 42706 is een filterapparaat als geen ander. De juiste waterverdeling, optimale temperatuur en aanpasbare doorlooptijd, zorgen voor een overheerlijke pot koffie. Het is zelfs mogelijk om één kop koffie te zetten in een kop of to go-beker.

139,00­

Levertijd één week

Klanten kochten ook

Meer informatie

Met de Gastroback Koffiezetapparaat 42706 zet jij een overheerlijke pot filterkoffie. Het koffiezetapparaat is voorzien van Design Brew Advanced van Gastroback. Deze douche met acht gaatjes zorgt ervoor dat het water, met de perfecte doorlooptemperatuur van 96°C, evenredig verdeeld wordt over de vers gemalen koffie. De aanpasbare doorloopfunctie, in te stellen via het LCD-display met AutoStart, geeft je de mogelijkheid de doorlooptijd precies af te stemmen op jouw gewenste smaak. Zo heb jij in 6 minuten een pot van 1,25 liter filterkoffie klaarstaan met alle smaakvolle aroma's. Een betere filterkoffie is er haast niet! Je pot koffie wordt voor 40 minuten warm gehouden op 80-85 °C. Daarna schakelt de Gastroback Koffiezetapparaat 42706 zich automatisch uit. Naast een pot koffie is het door de Single Cup functie ook mogelijk om één kopje koffie te zetten, direct in een kop of to go-beker.

Merk Gastroback
Materiaal RVS
Energieverbruik 650 Watt
Zettijd 1 minuut

Gastroback

Gastroback werd opgericht in 1989 uit een kleine kring van specialisten voor commerciële producten, op het terrein van hotel, restaurant en catering, met tot doel deze producten bereikbaar te maken voor de consument. Centraal staat uitzonderlijk design, uitstekend functioneren, hoogwaardige materialen, professionele prestaties, kwaliteit, vakmanschap en veiligheid.

Met onze producten brengen we innovatie in uw keuken omdat ze anders alleen voor professionals beschikbaar zijn. Want wat in de professionele keukens het werk vergemakkelijkt komt uiteraard ook van pas in de keuken van de hobbykok.

Naar alle producten van Gastroback.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.