Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Gastroback

Gastroback 42642 Koffiemolen

Levertijd 3 - 5 dagen

179,00­

Meer informatie

De Gastroback 42642 Design Advanced Plus staat mooi in elke keuken, met zijn stijlvolle RVS behuizing en tijdloze design. De motor geeft tijdens het malen van de koffiebonen maar minimaal warmte af, waardoor de aroma’s optimaal behouden blijven. Je kunt de gemalen koffie direct in de filterdrager (50-58mm) van je halfautomaat opvangen, maar er zit ook een opvangcontainer met UV-filter bij waarin je maar liefst 400 gram gemalen koffie kwijt kunt.

Kenmerken

Categorie Machines
Soort machine Koffiemolens
Soort accessoires Koffiemolen
Merk Gastroback
Fabrikant

Gastroback

Gastroback koffiemachines

Met een koffiemachines van Gastroback steel jij de show. Gastroback is een van de meest toonaangevende merken op het gebied van huishoudelijke apparaten. Uit deze apparaten heeft Simon Lévelt een mooie selectie Gastroback koffiemachines geselecteerd. Gastroback is opgericht in 1989 uit een kleine kring van specialisten voor commerciële producten. Duurzaamheid en kwaliteit zetten zij op één. Daarnaast staan ook uitzonderlijk design, uitstekend functioneren, hoogwaardige materialen, professionele prestaties, kwaliteit, vakmanschap en veiligheid centraal. Dit zie je allemaal terug in de filter koffiezetapparaten, melkopschuimers en koffiemolens.

Gastroback brengt met hun machines innovatie in je keuken, die anders alleen voor professionals beschikbaar zijn. Wat in de professionele keukens het werk vergemakkelijkt, komt uiteraard ook van pas in jouw keuken.

Naar alle producten van Gastroback.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product