Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Gastroback

Gastroback 42602 Koffiemolen

Levertijd 3 - 5 dagen

129,00­

Meer informatie

Het belangrijkste gereedschap van een goeie thuisbarista is de koffiemolen. Want je wilt dat de koffie optimaal smaakt, en de maalgraad van de koffiebonen speelt daarbij een belangrijke rol! In de Gastroback Design Advanced 42602 koffiemolen maal je tot 250 gram koffiebonen eenvoudig zo grof of fijn als je zelf wilt. Hij heeft ook een handige timerfunctie en is veilig in gebruik.

Kenmerken

Categorie Machines
Soort machine Koffiemolens
Soort accessoires Koffiemolen
Merk Gastroback

Klanten kochten ook

Fabrikant

Gastroback

Gastroback koffiemachines

Met een koffiemachines van Gastroback steel jij de show. Gastroback is een van de meest toonaangevende merken op het gebied van huishoudelijke apparaten. Uit deze apparaten heeft Simon Lévelt een mooie selectie Gastroback koffiemachines geselecteerd. Gastroback is opgericht in 1989 uit een kleine kring van specialisten voor commerciële producten. Duurzaamheid en kwaliteit zetten zij op één. Daarnaast staan ook uitzonderlijk design, uitstekend functioneren, hoogwaardige materialen, professionele prestaties, kwaliteit, vakmanschap en veiligheid centraal. Dit zie je allemaal terug in de filter koffiezetapparaten, melkopschuimers en koffiemolens.

Gastroback brengt met hun machines innovatie in je keuken, die anders alleen voor professionals beschikbaar zijn. Wat in de professionele keukens het werk vergemakkelijkt, komt uiteraard ook van pas in jouw keuken.

Naar alle producten van Gastroback.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product