Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Gastroback

Gastroback 42602 Koffiemolen

Levertijd 3 - 5 dagen

De Gastroback Design Advanced molen is uitgevoerd in stijlvol rvs met zwart kunststof en maalt je bonen met een konisch maalwerk. Met de pas verbeterde motor zorgt de molen er voor dat er minimale warmte vrijkomt om de fragiele aroma’s te behouden. Daarnaast zorgt het speciale UV-filter in de containers voor bescherming tegen zonlicht. Door de duidelijke maalstanden op de container kan je heel eenvoudig je favoriete stand bepalen, tot wel 34 instellingen zijn mogelijk. Met de timer bepaal je precies hoeveel koffie je gemalen wil hebben. De Gastroback Design Advanced molen is onlangs getest door Haus und Garten met eindcijfer 1,6 en eindoordeel GUT. Zwart kunststof behuizing Maalgraad instelbaar in 34 standen Maalgraadinstelling aangegeven op container: Steeped coffee (Cold brew) French Press (Cafétière/Bodum) Filter coffee Aeropress Mocca pot (bijv. Cloer, Rommelsbacher of Bialetti) Capaciteit bonencontainer: 250gr. Bonen- en gemalen koffie-container voorzien van UV-filter DC-motor met lage snelheid en temperatuur Oververhittingsbeveiliging Timer-functie 230 Volt, 130 Watt

129,00­

Meer informatie

Het belangrijkste gereedschap van een goeie thuisbarista is de koffiemolen. Want je wilt dat de koffie optimaal smaakt, en de maalgraad van de koffiebonen speelt daarbij een belangrijke rol! In de Gastroback Design Advanced 42602 koffiemolen maal je tot 250 gram koffiebonen eenvoudig zo grof of fijn als je zelf wilt. Hij heeft ook een handige timerfunctie en is veilig in gebruik.

Kenmerken

Categorie Machines
Soort machine Koffiemolens
Soort accessoires Koffiemolen
Merk Gastroback

Klanten kochten ook

Fabrikant

Gastroback

Gastroback koffiemachines

Met een koffiemachines van Gastroback steel jij de show. Gastroback is een van de meest toonaangevende merken op het gebied van huishoudelijke apparaten. Uit deze apparaten heeft Simon Lévelt een mooie selectie Gastroback koffiemachines geselecteerd. Gastroback is opgericht in 1989 uit een kleine kring van specialisten voor commerciële producten. Duurzaamheid en kwaliteit zetten zij op één. Daarnaast staan ook uitzonderlijk design, uitstekend functioneren, hoogwaardige materialen, professionele prestaties, kwaliteit, vakmanschap en veiligheid centraal. Dit zie je allemaal terug in de filter koffiezetapparaten, melkopschuimers en koffiemolens.

Gastroback brengt met hun machines innovatie in je keuken, die anders alleen voor professionals beschikbaar zijn. Wat in de professionele keukens het werk vergemakkelijkt, komt uiteraard ook van pas in jouw keuken.

Naar alle producten van Gastroback.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product