Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Magazine Thee & Spijs

Lees nu Simon Lévelts Thee & Spijs Magazine. Een feestelijk magazine met daarin een uniek zesgangendiner gecombineerd met de theeën van Simon Lévelt. Zo zet je in een handomdraai een smaakvol en bijzonder diner op tafel. Unieke en verrassende combinaties die zeker in de smaak zullen vallen. Laat je inspireren, experimenteer en ontdek je eigen smaak. Ga jij voor het hele 6-gangenmenu, enkele gangen of geef je er een eigen draai aan. Waar je ook voor kiest, het beloven smakelijke feestdagen te worden.

Tea Pairing met Simon Lévelt

Tea pairing is dé culinaire trend van dit moment. Combineer thee en spijs voor unieke smaakbelevingen. Speciaal voor deze feestdagen is Simon Lévelt de keuken in gedoken en hebben wij een alcoholvrij 6-gangenmenu met bijpassende soorten thee voor je samengesteld. Smaakvolle en feestelijke gerechten, gecombineerd met premium thee van Simon Lévelt.

Om het nog eenvoudiger te maken vind je bij Simon Lévelt smaakvolle en feestelijke tea pairing pakketten. Deze pakketten verschillen in grootte en prijs. Je hebt de keuze uit Feestdagen Pairing Classic, Feestdagen Pairing Deluxe en Feestdagen Pairing High End. Allemaal voorzien van premium Simon Lévelt thee, handige theefilters, een stijlvolle sluitclip en het unieke Thee & Spijs magazine met het 6-gangenmenu. Ook leuk is om voor een losse thee in een stijlvol blik te gaan. Zo heb je de thee die helemaal past bij jouw gerecht en smaak in een mooi blik voor op tafel. Dat kleedt helemaal mooi af tijdens je feestelijke kerstdiner.