8.9
2324 beoordelingen
Powered by


Simon Lévelt Koffie & Thee 8.9 10 2324
gemalen koffie
assortiment thee
ophalen in de winkels
gratis verzending

Machines

Ieder moment van de dag is geschikt voor een espresso, zeggen de Italianen. Wij drinken graag een kopje koffie, dus gaan daar zeker niet tegenin. Met behulp van een espressomachine zet ook jij gemakkelijk een heerlijke espresso.


Voor thuis of professioneel gebruik

Of je nou op zoek bent naar een machine met melkopschuimer of koppenwarmer. Het liefst espresso’s of cappuccino’s zet. Ons ruime assortiment biedt zeker een espresso apparaat dat aan jouw wensen voldoet. En als je thuis eenmaal gewend bent aan lekkere koffie, wil je op kantoor natuurlijk niet anders. Daarom bieden we ook de beste koffiemachines voor professioneel gebruik van verschillende merken.


Service en advies

Wordt dit je eerste espressomachine en heb je hulp nodig bij jouw keuze? Laat je dan adviseren in onze winkels. Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van de juiste machine. Maar ook wanneer je al eerder een koffiemachine hebt gekocht, staan onze medewerkers voor je klaar. Ze brengen je op de hoogte van het laatste nieuws en geven je tips over het juiste onderhoud van je machine, zodat je er extra lang van geniet.