8.8
2329 beoordelingen
Powered by


Simon Lévelt Koffie & Thee 8.8 10 2329
gemalen koffie
assortiment thee
ophalen in de winkels
gratis verzending

Machines

Ieder moment van de dag is geschikt voor een espresso, zeggen de Italianen. Wij drinken graag een kopje koffie, dus gaan daar zeker niet tegenin. Met behulp van een espressomachine zet ook jij gemakkelijk een heerlijke espresso.


Espressomachine voor thuis of professioneel gebruik

Of je nou op zoek bent naar een machine met melkopschuimer of koppenwarmer. Het liefst espresso’s of cappuccino’s zet. Ons ruime assortiment biedt zeker een espresso apparaat dat aan jouw wensen voldoet. En als je thuis eenmaal gewend bent aan lekkere koffie, wil je op kantoor natuurlijk niet anders. Daarom bieden we ook de beste koffiemachines voor professioneel gebruik van verschillende merken.


Service en advies

Wordt dit je eerste espressomachine en heb je hulp nodig bij jouw keuze? Laat je dan adviseren in onze winkels. Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van de juiste machine. Maar ook wanneer je al eerder een koffiemachine hebt gekocht, staan onze medewerkers voor je klaar. Ze brengen je op de hoogte van het laatste nieuws en geven je tips over het juiste onderhoud van je machine, zodat je er extra lang van geniet.


Espressomachines online

Een espressomachine online bestellen doe je bij Simon Lévelt. Bekijk het uitgebreide assortiment, vergelijk de verschillende modellen en maak je keuze. Bij het online bestellen van een espressomachine kies je bij het afrekenen voor jouw servicepunt. Zij verzorgen je bestelling en je kunt bij deze winkel altijd terecht voor vragen over je machine. Je kunt je nieuwe espressomachine afhalen in de winkel of thuis laten bezorgen.