Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Cloer

Cloer koffiezetapparaat 5009

Levertijd 3 - 5 dagen

65,99­

Meer informatie

Een praktisch snelfilter koffiezetapparaat van Cloer, dat precies doet waarvoor het gemaakt is: heerlijke koffie zetten! Met zijn tijdloze design past deze koffiezetter in elke keuken, en hij beschikt natuurlijk over alle functies die je van een snelfilterapparaat verwacht: een zwenkfilter, een druppelstop tegen het knoeien en een warmhoudplaatje. Fijne extra is de thermoskan, waardoor je koffie nog langer warm blijft!

Levering koffiemachine
Na het bestellen van je koffiemachine gaat de lokale ondernemer van de speciaalzaak bij jou in de buurt direct voor je aan de slag. Je nieuwe koffiemachine wordt speciaal voor jou uit voorraad geleverd of besteld bij de leverancier. Indien de machine besteld dient te worden, kan de levering langer duren dan de aangegeven levertijd.

Kenmerken

Categorie Machines
Soort machine Filter koffiezetapparaten
Merk Cloer
Fabrikant

Cloer

Cloer koffiemachines

Innovatief en genieten dat is waar de apparaten van Cloer voor staan. De koffiemachines en koffiemolens van Cloer koop je bij Simon Lévelt. Goede producten met een mooi verhaal..

Er was eens een smid, die meer dan 115 jaar geleden het leven in het Sauerland met zijn uitzonderlijke producten verrijkte. Genieten – dat was een heel bijzondere zorg voor de smid. Dus bedacht hij in korte tijd een van de eerste elektrische wafelijzers waarna zijn zoons het doorontwikkelden. Deze optimaliseerden het, gebruikten aluminium in plaats van gietijzer en maakten van het oorspronkelijke wafelijzer de wafelijzers, die vandaag de dag te vinden zijn in veel goede keukens. Deze smid was Caspar Cloer. Nu, drie generaties later, staat zijn bedrijf nog altijd voor innovatieve kleine elektrische apparaten en producten voor de echte kenners.

Naar alle producten van Cloer.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product