Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Cloer

Cloer 7589 Koffiemolen

Levertijd 3 - 5 dagen

36,99­

Meer informatie

Deze koffiemolen van Cloer is uitgevoerd in zwart kunststof en het maalsysteem is gemaakt van roestvrijstaal. De molen is geschikt voor 70 gram bonen en door de grote knop eenvoudig te bedienen. Misschien handig om te weten: het snoer is 92cm lang. Gebruik je de molen even niet? Dan kun je het snoer makkelijk opbergen in de speciale opbergruimte hiervoor.

Kenmerken

Categorie Machines
Soort machine Koffiemolens
Soort accessoires Koffiemolen
Merk Cloer
Materiaal Roestvrijstaal
Afmetingen 18 x 10,5 x 10,5 (H x B x D)
Energieverbruik 150 watt
Fabrikant

Cloer

Cloer koffiemachines

Innovatief en genieten dat is waar de apparaten van Cloer voor staan. De koffiemachines en koffiemolens van Cloer koop je bij Simon Lévelt. Goede producten met een mooi verhaal..

Er was eens een smid, die meer dan 115 jaar geleden het leven in het Sauerland met zijn uitzonderlijke producten verrijkte. Genieten – dat was een heel bijzondere zorg voor de smid. Dus bedacht hij in korte tijd een van de eerste elektrische wafelijzers waarna zijn zoons het doorontwikkelden. Deze optimaliseerden het, gebruikten aluminium in plaats van gietijzer en maakten van het oorspronkelijke wafelijzer de wafelijzers, die vandaag de dag te vinden zijn in veel goede keukens. Deze smid was Caspar Cloer. Nu, drie generaties later, staat zijn bedrijf nog altijd voor innovatieve kleine elektrische apparaten en producten voor de echte kenners.

Naar alle producten van Cloer.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product