Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Let op: Wegens Sinterklaasdruk bij PostNL, zijn sommige pakketten langer onderweg dan gewend.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Cloer 7579 Koffiemolen

Een makkelijk te bedienen koffiemolen. Uitgevoerd in mat RVS en geschikt voor 50 gr bonen.

34,99­

Levertijd 3 - 5 dagen

Meer informatie

Deze koffiemolen van Cloer is uitgevoerd in mat RVS en ook het maalsysteem is gemaakt van dit materiaal. De molen is geschikt voor 50 gram bonen. Met zijn grote knop is deze molen makkelijk te bedienen. Misschien handig om te weten: het snoer is 94cm lang. Gebruik je de molen even niet? Dan kun je het snoer makkelijk opbergen in de speciale opbergruimte hiervoor.

Energieverbruik 370 Watt
InstelbareMolen Maalgraad instelbaar

Cloer

Cloer koffiemachines

Innovatief en genieten dat is waar de apparaten van Cloer voor staan. De koffiemachines en koffiemolens van Cloer koop je bij Simon Lévelt. Goede producten met een mooi verhaal..

Er was eens een smid, die meer dan 115 jaar geleden het leven in het Sauerland met zijn uitzonderlijke producten verrijkte. Genieten – dat was een heel bijzondere zorg voor de smid. Dus bedacht hij in korte tijd een van de eerste elektrische wafelijzers waarna zijn zoons het doorontwikkelden. Deze optimaliseerden het, gebruikten aluminium in plaats van gietijzer en maakten van het oorspronkelijke wafelijzer de wafelijzers, die vandaag de dag te vinden zijn in veel goede keukens. Deze smid was Caspar Cloer. Nu, drie generaties later, staat zijn bedrijf nog altijd voor innovatieve kleine elektrische apparaten en producten voor de echte kenners.

Naar alle producten van Cloer.

Reviews
3 jan. 2020

Koffiemolen

Deze molen gekocht ter vervanging van een molen waarvan telkens essentieel stukje van plastic deksel brak. Na 1,5 jaar is dat helaas bij deze molen ook gebeurd terwijl molen niet intensief wordt gebruikt. Molen maalt verder prima en is gemakkelijk in gebruik. Maar moet helaas op zoek naar vervanging.

Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.