Café Feminino

Zachte friszoete koffie met een ronde en romige body. Na het afkoelen zijn iets granige tonen te herkennen.

vanaf 9,95­

Door drukte bij PostNL is de levertijd langer dan je van ons gewend bent. Je cadeau op tijd in huis? Bezoek dan onze speciaalzaken.

Actie:

10% korting bij 3 kilo verpakkingen en 15% korting bij 6 kilo verpakkingen koffiebonen (wordt direct in de winkelmand verrekend)

Klanten kochten ook

Meer informatie

Café Feminino is een erg bijzondere koffie in ons assortiment. Nog nooit eerder verkochten wij een koffie uit Bolivia. De Café Feminino is een zachte friszoete koffie met een ronde en romige body. Het heeft een zeer prettige, lichte aciditeit, vergelijkbaar met die van een friszoete appel. Na het afkoelen zijn juist iets granige tonen te herkennen. De koffie laat zich omschrijven als een aangename, toegankelijke koffie die volledig in balans is.

Naast de herkomst van Café Feminino, is de productie van de koffie ook erg bijzonder. De koffie wordt geproduceerd door 42 vrouwelijke koffieboeren die verbonden zijn aan het Café FemininoCoffee Program. Dit koffieprogramma opereert in meerdere landen en zet zich in voor het beëindigen van de armoedecyclus, die de vrouwelijk koffieboeren over de hele wereld treft. Ze bieden erkenning voor het werk dat de vrouwen leveren, het verminderen van fysieke, emotionele en seksuele misbruik van vrouwen, het verhoging van het inkomen en zorgen dat meisjes ook naar school kunnen. 

Biologisch Biologisch
Smaakprofiel Licht & Fruitig
LandVanHerkomst Bolivia
Merk Simon Lévelt
Verwerkingsmethode Washed
Cafeine Met Cafeïne
Fairtrade Fairtrade
Groeihoogte 1100-1750 meter
Ingredienten 100% arabica koffie uit Bolivia
Koffiesoort 100% Arabica
Plantage Cooperatie Union ProAgro, 42 plantages beheerd door vrouwen
Regio La Paz, Caranavi vallei
Roast Light roast
ZetmethodeKoffie Aeropress, Filter, Slow coffee

Zetadvies & ingrediënten


Ingrediënten: 100% arabica koffie uit Bolivia

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.