Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Bredemeijer

Bredemeijer theekist losse thee

42,95­

Meer informatie

Bewaar en presenteer op stijlvolle wijze je losse thee met de Bredemeijer theekist losse thee. De theekist is gemaakt van bamboe wat zorgt voor een mooie, natuurlijke uitstraling. In de theekist vind je zes blikjes, waarin je je favoriete thee en/of kruiden kan opbergen. Dankzij een magneet sluit de theekist goed af en blijft je thee netjes bewaard. Een musthave voor de echte theeliefhebber!

Kenmerken

Materiaal Hout
Categorie Accessoires
Soort accessoires Theekist
Merk Bredemeijer
Fabrikant

Bredemeijer

Bredemeijer® staat bekend om haar grote range aan dubbelwandige theepotten. Theepotten waarin thee lang warm en op smaak blijft zonder het gebruik van een theelicht of -muts. Naast dubbelwandige theepotten omvat het assortiment ook gietijzeren, glazen en keramieken theepotten in diverse stijlen. Wat alle modellen met elkaar gemeen hebben is dat ze een goede grip hebben en niet druppelen tijdens het uitschenken.  Naast theepotten brengt Bredemeijer® allerhande accessoires op de markt zoals theefilters, theedozen en glazen.

Naar alle producten van Bredemijer.

Reviews
2,2
(3)
Sortering:

Twee leveringen van dit product, beide keren beschadigd in de doos en geretourneerd. Tijdverspilling als klant.

Simon Lévelt 8 mrt. 2021

We snappen dat het twee keer een beschadigd artikel ontvangen een teleurstelling is en bieden hiervoor ons excuses aan. Onze klantenservice heeft inmiddels contact gehad met u. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat uiteraard graag. 

Prachtig, maar blikjes gaan niet makkelijk open

Oh oh wat een spijt. Een hoop geld uitgegeven voor een mooie, onbruikbare doos. De blikjes waar de thee in gaat zitten heel erg vast. Openen gaat lastig, dan moet je de blikjes eruit halen en veel kracht zetten. Uiteindelijk schoot het blikje open helaas lag alle losse thee toen ook in de gootsteen. Wat intens zonde van mijn geld :(

Simon Lévelt 6 jan. 2021

Jammer om te horen dat je teleurgesteld bent. We helpen je graag verder, neem gerust contact op met onze klantenservice.

Prachtige doos

Mooie theedoos met zes bijbehorende stevige blikjes, waarin de thee vers blijft. Ook de houten doos zelf is degelijk. Hij sluit dmv magertjes, dus ook geen slotjes die altijd in de weg zitten. Ik had er een besteld, ik ga er zeker nog een bestellen.

Bekijk meer reviews