Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Bluecup

Bluecup Starterkit

24,95­

Meer informatie

Bluecup is een hervulbare en milieuvriendelijke koffiecup voor je Nespresso-machine. De cups en lepelhouder zijn makkelijk te reinigen en dus snel klaar voor nieuw gebruik. Bluecup geeft de mogelijkheid om uw eigen gemalen of bonen koffiesoort te gebruiken in uw Nespresso-machine. Door simpelweg de Bluecup met uw koffie te vullen en deze vervolgens te plaatsen in de machine. Het resultaat is uw eigen gemaakte en beste espresso! 
De Bluecup Starterkit bestaat uit 2 hervulbare cups, 100 dekseltjes, 1 cupcreator en 1 lepelhouder.

Kenmerken

Materiaal Aluminium, Kunststof
Categorie Accessoires
Soort accessoires Capsules
Merk Bluecup
Fabrikant

Bluecup

Met Bluecup maak je in een handomdraai je eigen koffiecups voor de Nespressomachines. De starterkit bestaat uit: 1 cupcreator, 2 hervulbare cups, 100 aluminium dekseltjes en 1 lepelhouder. Door zelf cups te maken, kun je jouw favoriete Simon Lévelt koffie gewoon drinken in een Nespressomachine!

Kenmerken:

  • Herbruikbare cups voor de beste koffie beleving; je eigen en vrije keuze koffie; het is eenvoudig je eigen cups te maken; cupcreator, cups en lepelhouder zijn eenvoudig te reinigen en vaatwasser-proof.
  • Cups voorzien van een speciale lekvrije afdichting voor een optimaal gebruik in het 19 bar systeem van jouw Nespressomachine; dekseltjes zijn van aluminium vergelijkbaar aan Nespresso en staan garant voor een optimale koffiesmaak.
  • Milieuvriendelijke en hervulbare cups die beduidend minder afval genereren en bovendien goedkoper in gebruik zijn.

Naar alle producten van Bluecup.

Reviews
5,0
(4)
Sortering:

Goed product, geweldige service SimonLevelt

Vorige week heb ik dit product gekocht, omdat mijn partner gaat Nespresso wil blijven drinken en ik graag wel experimenten met goede verse koffie. Helaas heb ik me onvoldoende ingelezen. Bij deze cupjes moet je de maalgraad vol-automaat kiezen. Daarbij kreeg ik de tip om bij de bestelling in de opmerking te zetten dat je een Nespresso apparaat hebt, dan wel cupjes gebruikt. Dan krijg je de juiste mailing. Met de maling "espresso machine handmatig" krijg je te fijne koffie voor de cupjes en de druk van het Nespresso apparaat. Dus Espresso maling VOL-automaat. SimonLevert gebeld over mijn miskoop van drie zakjes koffie. Omdat het (nog) niet in deze advertentie stond, sturen ze 3 nieuwe zakje in de juiste maling na. Ik ben tevreden over SimonLevelt en bluecup (het maken van cupjes). Benieuwd naar de koffie.

..

Dit zou helemaal top kunnen werken! Ga het dan ook bestellen.
@ Marijke, even verdiepen in koffie, want er mag in een apparaat onder hoge druk nooit groffe maling.. tenzij je dit niet stevig aandrukt zal het beter worden, koffiemaling is voor elk apparaat anders en vergelijkbaar met stenen en beek verhaal , hoe sneller de druk en het water zich erdoor perst hoe fijner de maling en steviger het aangedrukt moet worden, zou de maling grof zijn komt het er idd door weinig ''stenen'' veel te snel doorheen :) ..

Geweldig

Super lekkere intense thee, super leuk verhaal erachter en superlekker als icetea met vlierbloesem siroop!

Handig in gebruik stuk milieuvriendelijker

Wij zijn heel blij met deze navulbare cups, het is eenvoudig te doen en scheelt enorm in het afval. Wel nog even zoeken naar de geschikte koffie, want als de koffie iets te grof gemalen is komt er te weinig smaak af. We hebben meteen een extra set cups besteld, want twee cups is erg onhandig. Echt een aanrader!!

Bekijk meer reviews