Recept: Honeybush mango en limoen thee pops

Marleen Visser van Share Love Not Secrets dook speciaal voor ons de keuken in met een van onze Kids’ Choice theeën; de Honeybush Mango Lemon.

De Kids' Choice theeën bevatten geen theïne, hebben van nature een zoete of friszoete smaak en je maakt er onder andere ijskoude honeybush mango en limoen thee pops van.

Maak je eigen thee ijsjes

Voor 4 ijsjes van 65 ml of 3 ijsjes van 90 ml

Benodigdheden

  • 4 ijsvormpjes van 65 ml of 3 ijsvormpjes van 90 ml
  • Thee-ei of theezakje
  • houten stokjes

Ingrediënten

  • 2 el Honeybush Mango Lemon in thee-ei of theezakje
  • 200 ml kokend water
  • 1 el honing
  • 1 tl citroensap
  • 1/4 mango

Bereiding
1. Zet de thee met kokend water. Laat de thee goed trekken zodat je sterke thee krijgt. Haal het thee-ei of theezakje uit de thee.
2. Voeg de honing en het citroensap toe aan de thee. Laat de thee afkoelen.
3. Snij de mango in partjes en maak hierin voorzichtig een opening met een scherp mes, steek vervolgens de ijsstokjes in de opening. Zet de houten stokjes met de mangopartjes in de vormpjes en vul ze met thee. Laat de ijsjes gedurende 4-6 uur hard worden in de vriezer.

100 heerlijke ijsrecepten

Heb je de smaak te pakken? In het kookboek Altijd IJs vind je 100 heerlijke ijsrecepten met ingrediënten uit alle vier de seizoenen. Denk aan recepten als wake up espressopops, mango sticky rice magnums en groene smoothie ijsjes, te maken met én zonder ijsmachine. Marleen gebruikt in haar recepten alleen pure, natuurlijke ingrediënten. Voor meer over Marleen, haar kookboek Altijd IJs en de heerlijke recepten, klik je door naar: sharelovenotsecrets.nl